E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Cenazede önüme kurşun bırakıldı---

Kılıçdaroğlu: Cenazede önüme kurşun bırakıldı

Kılıçdaroğlu: Cenazede önüme kurşun bırakıldı
08 Haziran 2016 - 15:48 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün şehit cenazesinde yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı. Cenazede kendisine atılan kurşunu canlı yayında gösteren Kılıçdaroğlu, "Ben onlara pabuç bırakmam" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının satır başları şöyle:

Bizim güvenliğimizi sağlamak için canını veren şehitlere borcumuzu yerine getireceğiz. Önce uyardılar, cenaze törenine katılmayın diyerek. Neden katılmayacağız efendim? Olaylar çıkar size taş atabilirler. Eğer bir şehit varsa onun cenazesine katılmak benim namus borcumdur. Birisi taş atacak tehdit edecek. Ben ona pabuç bırakmam.

Cemaate saygılarımı iletiyorum. Cemaat son derece saygılı şekilde namazı eda etmiştir. Ama aralarına katılan 5-6 kişi provokasyon yapmıştır. Bağırıyor. Cemaati kışkırtmaya çalışıyor. Camide siyaset yapılmaz arkadaşlar.

Namaz sonrası hemen protokolün arkasında bağıran bir kişi eski cumhurbaşkanının, başbakanın, içişleri bakanının önünden geçerken bu kurşunu bana atmıştır. Koruma arkadaşlar parmak izi nedeniyle kağıda sarıp almışlardır. Birazdan bu kurşun tutanakla polise teslim edeceğiz.

Cenaze töreninde CHP çelengi gerginliği

Beni ölümle tehdit edecek sözde. Onun feriştahı gelse inandığım yoldan beni döndüremez. İnsanım için öleceksem canım fedadır. Beni üzen nokta tüm bu olayların emniyetin gözü önünde ve koordinasyonunda gerçekleşmiştir. Bize söylenen kendiönleminizi kendiniz alın. Bundan sonra kendi önlemimizi kendimiz alacağız. Görelim bakalım kim nasıl müdahale ediyor. Bir kişi ölürüz bin kişi geliriz. Hiç kimse bizi yıldıramaz.

Midyat bombalı saldırısından ilk görüntüler

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • munci09 Haziran 2016 00:23

    iktidarı seçimle deviremeyen ezikler bu yüzden terörü bile destekleyecek kadar zavallı hale gelmiş bir de utanmadan terörün hedef aldığı iktidarı sorumlu tutacak kadar kendilerini zeki sanıyorlar. ama millet yemiyor ve bu zavallılara her seçimde seçim hezimetini yediriyor.

  • mert08 Haziran 2016 22:20

    o kurşunu atan şerefsizdir hem ölüyorlar hem muhalefete kursun atıyorlar iktidara neden yapamıyorsunuz

  • dc08 Haziran 2016 19:32

    sen onlara papuç bırakmazsın da onlar sana çoktan kurşun bırakmışlar sen dua et kurşun dökmemişler

  • vatandaş08 Haziran 2016 18:36

    K.K. nu sevmem amma velakin Dolmabahçede görüşmeyi yapan kişi de Kılıçdaroğlu değil akp nin temsilcileri idi..Bu kadar da salak olmamak lazım...

  • yaz hakan yaz08 Haziran 2016 18:11

    bir ülkede kim iktidarsa sorumlu odur.

  • Ayla 08 Haziran 2016 18:07

    Kurşunu atan kanı bozuk aktrolün PKK dan ne farkı var.

  • hakan terzi-208 Haziran 2016 17:09

    Bu ve bunun gibi konular çoğaltılabilir sebeplerde hükümetin açığını yakalayıp alaşağı etmekle uğraşmak yerine, ülkesine, milletine ve halkın seçtiğiklerine destek verip saygı gösterselerdi şimdilerde hem oyunu arttırırdı hemde önyargılardan kurtulur. bu durumlarda kalmazlardı.

  • asi08 Haziran 2016 17:09

    hendek kazan arkadaşlar bırakmışdır

  • hakan terzi08 Haziran 2016 17:09

    Çözüm süreci sebebiyle pkk ile müzakere yaptılar diye eleştirenler; 1. kan dökülmesin diye çözüm sürecini başlattıklarında eleştiren ve destek olmayan kemal ve arkadaşlarıydı. 2. aynı şekilde çözüm süreci sona erdiğinde yine eleştiren ve destek olmayan yine kemal ve arkadaşlarıydı. 3. operasyonlar devam ederken hendek kazan arkadaşlarıydı. hdp ve pkk ya doğru düzgün bir eleştiri getirmeyen yine kemal ve arkadaşlarıydı. 4. operasyonlar devam pkknın cenazelerine katılan, devlete katil diyen, soykırım yaptı diyen yine kemalin arkadaşlarıydı. 5. hdp ile bir hareket etmeye çalışan pkk ya dik bir şekilde karşı çıkmayan hep yuvarlak konuşan yine kemal ve arkadaşlarıydı. 6. avrupaya ülkesini şikayet eden ve orada bile soykırım yapan katil devlet diyen yine kemal ve arkadaşlarıydı. 7. cenaze törenlerinde tasvip olmasada protesto edenleri pkklıya diyemediği terörist diyen yine kemal ve arkadaşlarıydı.

  • Emekli08 Haziran 2016 17:04

    Sanki memleketi Kılıçdaroğlu yönetiyormuş

  • AKP.Lİ08 Haziran 2016 16:21

    AKP işin kolayını bulmuş, bu ülkede yaşanan bütün kötülüklerden muhalefeti sorumlu tutarak kendini aklamaya çalışıyor, yarattığı algıyla da bunu seçmenlerine yutturabiliyor, PKK ile müzakere masasına oturan AKP, cemaatle iş tutan AKP, ancak bütün bunlardan kaynaklı kusur ve suçlar muhalefetin üzerine atıldı...

  • seçmen08 Haziran 2016 16:11

    gözü dönmüş bunların, sinsice hazırlanmış bir planın parçası bu piyonlarca sergileniyor, bunlar ülkede muhalefet istemiyorlar, biat edecekleri tek adam iktidarı istiyorlar, sanki bütün bunlardan muhalefet sorumluymuş...

  • ali08 Haziran 2016 16:00

    yürrü be gandi kemal almış gazı merkelden kim tutar seni