E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu Bahçeli'den randevu istedi---

Kılıçdaroğlu Bahçeli'den randevu istedi

Kılıçdaroğlu Bahçeli'den randevu istedi
16 Ocak 2017 - 18:25 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, anayasa değişiklik teklifiyle ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den randevu istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1. tur oylamaları TBMM Genel Kurulu’nda tamamlanan anayasa değişikliği paketiyle ilgili olarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den randevu talebinde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun, Bahçeli’ye anayasa değişikliği ile ilgili kaygılarını ifade edeceği öğrenildi.

İki liderin Çarşamba günü saat 12'de biraraya gelecekleri belirtildi.

Birinci tur görüşmelerin tamamlanmasının ardından TBMM İçtüzüğü gereği, iki gün ara verildikten sonra ikinci tur görüşmelere başlanabiliyor. Pazar günü akşam tamamlanan birinci tur görüşmelerin ardından ikinci tur 18 Ocak Çarşamba günü başlayacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HAYIR HAYIR HAYIR17 Ocak 2017 00:03

    Bu ülke ATATÜRK ve ŞEHİTLERIMIZIN bize emaneti.Türkiye Cumhuriyeti emlakçı dan parsel parsel alınmadı.Ülkemizi böldürtmeyecegiz.Bahçeli kandırılsa da halk HAYIR diyecektir.İnşallah sağduyu hakim olacak ve HAYIR Hayırlara vesile olur.

  • KILIÇ16 Ocak 2017 23:03

    BUNLARIN ÜLKE UMURUNDA BİLE DEGİL HER GÜN TL YÜZDE 3 DEGER KAYBEDİYOR HÜKÜMETE KARDEŞİM SEN HERKESE YÜZDE 3 ZAM VERDİN BU HALKI NEDEN DÜŞÜNMÜYORSUN DİYE SORAN BİLE YOK DOLAR GÜNLÜK YÜZDE 3 ARTIYOR NEDİR BU DİYEN YOK.

  • gazi16 Ocak 2017 23:01

    ASLA TAVİZ VERME..GERÇİ SEN İŞİNİ BİLİRSİN..HİÇ MERAK ETME MİLLET SENİNLE SON HAREKETİNLE MİLLETTEN ÇOK AMA ÇOK TAKDİR ALDIN...İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR

  • yaşasin T.C16 Ocak 2017 22:49

    Türkiye Cumhuriyetine ihanetinizi hiç bir zaman bu millet unutmayacak devlet bahçeli ve akepe eşrafı ülkemi bölemiyeceksiniz

  • kenan16 Ocak 2017 20:10

    sakın verme

  • sen hdpyi ziyaret et16 Ocak 2017 19:11

    bahceli senin gibilerin lafiyla hareket etmez. milliyetcilik kaninda olan biri vatana hizmetten şaşmazzzz