E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Ayın 23'ünde tatil yok, bir yerlere gitmek yok---

Kılıçdaroğlu: Ayın 23'ünde tatil yok, bir yerlere gitmek yok

Kılıçdaroğlu: Ayın 23'ünde tatil yok, bir yerlere gitmek yok
19 Mayıs 2019 - 19:33 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Tüm İstanbullu kardeşlerime söylüyorum; ayın 23'ünde tatil yok, bir yerlere gitmek yok. Sandığa gideceğiz, adaleti yeniden sağlayacağız." dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Toplantısı, Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatması 100. yılında Samsun'da yapıldı. 

Atakum Belediyesine ait bir sosyal tesiste, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlık yerinde toplantı, yaklaşık 45 dakika sürdü.

CHP MYK'nın "100. Yıl Bildirgesi" okundu.

Daha sonra kürsüye gelen Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu ile vatandaşları selamladı.

23 Haziran'da yenilenecek İstanbul seçimleri değinen Kılıçdaroğlu, "Her birinizin İstanbul'unda bir yakını vardır. Kardeşi, teyzesi, dayısı, komşusu, yeğeni vardır. Bir telefon açacaksınız, konuşacaksınız. Adaletten birisi, kulede yemeyen biri, dürüstlükten birisi İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 18 gün belediye başkanlığı yaptı 'diyerek. " Sözleriyle İmamoğlu için destek istedi.

İmamoğlu'nun kısa süren belediye başkanlığı sırasında olduğulara değinen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

Samanyoluhaber.com "Diyorlar ki '18 günde ne yaptın? ' İstanbul'un fakirinin, fukarasının, garibinin, gurebasının orada bakılıyor' Efendim su anda indirdik 'diyorlar. 20-25 yıldir indirmedin de Ekrem Başkan geldikten sonra mı indirdin? İndiren Ekrem Başkan oldu. 'dır. Daha bu 18 günlük bir olay. Bir de 5 yıl düşünün. Pırıl pırıl bir İstanbul, güzel bir İstanbul, yaşanabilir bir İstanbul. Bunların burada oluyorız, burada gerçekleşecek. "

AK Parti'li seçmenlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Bizim kitabımızda kavga yok, kimseyi ötekileştirme yok, kimseye kin duyma yok. Yüreğimizde insan sevgisi var., Vatandaşın silinmesi, hakka, hukuka inanıyorsan, adalete inanıyorsan sandığa gideceksin, hoş 'bir iade edeceksin. diye konuştu.

"Kapılı tahtalarında adaletin terazisini bozdular, adaletin terazisinde oynadılar. Şimdi adaletin terazisini ayarlayarak uygun hale getiriyoruz milletin iradesine orada ve biz o iradeye saygılıyız." Kılıçdaroğlu, Kurtarılanti:

"Ayın 23'ün de hep beraber takip edeceğiz. Tüm İstanbullu kardeşlerime söylüyorum; ayın 23'ünde tatil yok, bir yerlere gitmek yok. Sandığa gideceğiz, adaleti yeniden sağlayacağız ve yeniden Ekrem Başkanı layık olduğu koltuğa, halkın koltuğuna yeniden oturtacağız. Telefon edeceğiz, konuşacağız, ikna edeceğiz, sandığa gideceğiz ve demokrasiyi yeniden inşa edeceğiz. 19 Mayıs, Cumhuriyetin kurulmasındaki en temel, en önemli adımdır. Cumhuriyeti demokrasiyle taçlandırmamız gerekiyor, görkemli bir demokrasiyle taçlandırmamız gerekiyor. Milli iradeye yapılan darbeye 'dur' dememiz gerekiyor. Ne zaman diyeceğiz? 23 Haziran'da diyeceğiz. Ne zaman yapacağız? 23 Haziran'da yapacağız."

Ekrem İmamoğlu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu da tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, Mustafa Kemal Atatürk'ün güzel enerjisiyle, cesaretiyle, bağımsızlık duygusuyla Samsun'a ziyaretinin 100'üncü yıl dönümünde Karadeniz'in bir uşağı olarak Samsun'da olmaktan onur ve gurur duyduğunu söyledi.

"31 Mart öncesi vatandaşımızla buluşmamın bir simgesi, tarifi vardı. İçinde sevgi, barış, huzur, kardeşlik, vicdan, hak, hukuk ve adalet duygusu vardı." diyen İmamoğlu, "Hepinizin ve genel başkanımın huzurunda öncelikle şuna söz vermek istiyorum. Aynı duygularla mücadelemizi vereceğiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi dışarıda bırakmadan aynı duygularla mücadelemizi vereceğiz." ifadesini kullandı.

Samsunlulardan kendisi için destek isteyen İmamoğlu, şöyle konuştu:

"İstanbul'da yaşayan arkadaşlarınızı, eşinizi, dostunuzu, akrabalarınızı, büyüklerinizi, küçüklerinizi arayıp bana destek olmalarını isteyin. Destek olmanızı istiyorum. Buradaki sadece milletçe İstanbul'u kazanma süreci değil, aynı zamanda milletçe Türkiye'mizin demokrasisine sahip olması. başaracağız .. Sıcaklıkınız, kardeşliğiniz, hemşehriliğiniz olsun bana daha fazla hissettirdi. Sizlere müjdelemek istiyorum ki onu çok güzel olacak. "

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, daha sonra İYİ Partisi Genel Başkanı Meral Akşener ve Ekrem İmamoğlu ile İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı ziyaret etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ATATÜRK 'ün kemikleri sızlıyor 20 Mayıs 2019 00:14

    Atatürk 'ün partisine yerleştirilmiş Hdp li. Bir kere millet sana yetkiyi verse o dakika ülkeyi bölersin. 10 seçimdir yenilmeye doymadın. Gerçek Ataturkçü lider lâzım Atatürk 'ün partisi ne.

  • HALİL TÜRK19 Mayıs 2019 22:42

    Türk siyaset tarihinin en yalancı, en bozguncu, en kaos çıkartan , en yalancı  biri olarak yerini aldın kılıçtaroğlu.ATATÜRK ve demokrasiyi hep kullandın ve alet ettin.gittin vatan düşmanlarımız pkk ile işbirliği yaptın.SEN TÜRK SİYASET TARİHİNDE YERİNİ  aldın malesef.

  • pazarci19 Mayıs 2019 21:49

    yalancinin mumu yassiya kadar,sizinkisi aksamada bulmadi

  • Akp li vatandaş19 Mayıs 2019 21:09

    Allah yar ve yardımcın olsun İmamoğlu

  • Fadil19 Mayıs 2019 20:34

    Yol adalet yolu yol demokrasi yolu yol insanlığın yolu yolun açık olsun imamoğlu!

  • Nihat19 Mayıs 2019 23:33

    İnsan olmak için hep beraber çok uğraşmanız  fersah fersah mesafe kaydetmeniz gerek!  Yani size göre değil.