E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıç suç duyurusunda bulunacak---

Kılıç suç duyurusunda bulunacak

Kılıç suç duyurusunda bulunacak
03 Aralık 2013 - 02:22 borsagundem.com

Kayınpederi ile ilgili iddialar üzerine açıklama yapan Bakan Suat Kılıç, olayla ilgisinin bulunmadığını ve suç duyurusunda bulunacağını söyledi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, kayınpederi Ali Yüksel ile ilgili iddialar üzerine yaptığı basın açıklamasında, şahsının iddia edilen olayla en ufak bir ilgisi bulunmadığını, söz konusu iddiaları da onaylamadığını bildirdi.

Kılıç, açıklamasında şunları vurguladı: “İddia, itham ve iftira konusu olayın hiçbir yerinde olmadığım gibi, iddia konusu ithamları onaylamam da mümkün değil. sağlık bakanlığı ile söz konusu firmalar arasında geçen olaylarla hiçbir ilgim yok. İsmimin kullanılarak ticari çıkar sağlandığı iddiası yönünden, kimsenin yanında veya arkasında olmam söz konusu değil. Türkiye bir hukuk devleti ve hukuku ihlal eden, hak kaybına neden olan kim olursa olsun elbette ki adalet huzurunda bunun bedelini ödeyecektir. Olayın herhangi bir mağduru varsa hakkın tesisi için adli mercilere müracaat etmesi gerekir. Bu iddiaya konu tüm kişiler hakkında şahsım tarafından ayrıca suç duyurusunda bulunulacak. Hal böyle iken bazı basın yayın organlarının ismimi istismar edilen kişi olarak zikretmesi ve fotoğrafıma yer vermesine rağmen bilgime ve görüşüme başvurmaması, gazetecilik ilkelerinin açıkça ihlali anlamına geliyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)