E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKıbrıs Rumları gazeteden öğrendi---

Kıbrıs Rumları gazeteden öğrendi

Kıbrıs Rumları gazeteden öğrendi
15 Nisan 2018 - 09:30 borsagundem.com

Operasyona 4 adet Tornado uçağı ile katılan İngiltere, Güney Kıbrıs’taki Akrotiri Üssü’nden başlattığı harekâta ilişkin Rum Yönetimi’ne herhangi bir bilgi vermedi.

Operasyona 4 adet Tornado uçağı ile katılan İngiltere, Güney Kıbrıs’taki Akrotiri Üssü’nden yaptığı harekâta ilişkin Rum Yönetimi’ne herhangi bir bilgi vermedi.

Londra’nın bu davranışı Rumları gücendirdi. Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, “Bize herhangi bir bilgi verilmedi” açıklaması yaptı. Hükümet sözcüsü Prodromos Prodromou, “Kıbrıs Cumhuriyeti’nin yetkilileri durumu ilk andan beri izliyor ama bize herhangi bir ön brifing verilmedi. GKRY bu operasyona herhangi bir şekilde de dahil olmadı” dedi.  (Yeni Şafak)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci15 Nisan 2018 12:41

    Kıbrıs rumlarının sayısı 1 milyon bile değil, Türkiye'nin orta halli bir ili gibi. O yüzden çok de dertleri değildir. Yunanistan ise 11 milyon civarında, ama egedeki Türk adalarını tek tek işgal ediyor, gazetelerden bile öğrenemiyoruz sansür yüzünden

  • HESMEN15 Nisan 2018 11:14

    rumlar kimki.ingilterenin abd nin uşakları.onlar bunların bir köylüleri gibi.

  • Türkoğlutürk15 Nisan 2018 10:35

    Abd yıllardır pkk yetiştiriyor biz ne yapıyoruz. Rum ile dalga geçmeden kendimize bakalım.