E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKelebek'ten ayrılma hakkı kullanım açıklaması---

Kelebek'ten ayrılma hakkı kullanım açıklaması

Kelebek'ten ayrılma hakkı kullanım açıklaması
01 Ekim 2013 - 18:54 borsagundem.com

Kelebek Mobilya ayrılma hakkı kullanımıyla ilgili olarak pay devir işlemlerinin tamamlandığını açıkladı

Kelebek Mobilya'dan KAP'a yapılan açıklamada ''Şirketimiz Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Doğ-Taş Doğanlar Mobilya İmalat Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin birleşmesi işlemine ilişkin olarak Şirketimizin 11 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilen 2012 yılına ilişkin olağan genel kurul toplantısına katılarak birleşme işlemine olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleterek ayrılma hakkını kullanmaya hak kazanan pay sahiplerimizden, 3.531.312,8 TL toplam nominal değerde Şirket payına sahip pay sahibimiz ayrılma hakkını yasal süresi içerisinde kullanmıştır.
Bu kapsamda, ilgili pay sahibimizin maliki olduğu 3.531.312,8 TL toplam nominal değerde Şirket payı, 16 Temmuz 2013 tarih ve 2013/24 sayılı Sermaye Piyasası Kurulu Bülteni ile ilan edilen pay başına 1,52 TL ayrılma hakkı fiyatı üzerinden Şirket tarafından satın alınmış olup, pay devir işlemleri mevzuata uygun olarak tamamlanmıştır.
Ayrılma hakkı kullanımına ilişkin olarak yasal süresi içinde Şirketimize iletilen başkaca bir beyan bulunmadığından, Şirketimizin pay ihraç belgesi alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na için yapmış olduğu başvurunun neticelenmesini takiben, birleşme işleminin tescili için gerekli mercilere başvuru yapılacaktır'' denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)