E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaFinans KulisKayalar Kimya’da yangın çıktı---

Kayalar Kimya’da yangın çıktı

Kayalar Kimya’da yangın çıktı
29 Haziran 2014 - 23:06 borsagundem.com

İki yıl önce de yanan fabrikadaki patlamayla ortaya çıkan alevler 4 saatte kontrol altına alındı.

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde Kayalar Kimya fabrikasında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Bölgeye, Tuzla, Pendik, Kartal ve Dudullu'dan çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Fabrika'daki çalışanlar tahliye edildi.
Yaklaşık 150 personel ve 40 itfaiye aracının katıldığı söndürme çalışmaları sırasında, görevliler yanan bölümün yakınındaki kimyasal maddeleri, iş makineleriyle dışarı çıkardı.
Deponun zeminine yayılan bir kimyasal maddenin itfaiyecilerin ayakkabılarına zarar vermesi üzerine ekipler, kauçuk ayakkabılarla söndürme çalışmalarına devam etti. Yaklaşık 4 saatlik müdahalenin ardından, yangın kontrol altına alındı. Fabrikada maddi hasara neden olan yangını soğutma çalışmaları devam ediyor. Bu arada, aynı fabrikada 2012 yılının Ağustos ayında da yangın çıktığı öğrenildi. 
Kayalar Kimya, İstanbul Sanayi Odası'nın geçen yıl açıkladığı 500 büyük sanayi kuruluşu listesine 191 milyon lira ciro ile 442. sıradan girmişti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)