E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKatmerciler'den dünya çapında başarı---

Katmerciler'den dünya çapında başarı

Katmerciler'den dünya çapında başarı
17 Temmuz 2013 - 11:41 borsagundem.com

Katmerciler’in “2012 Faaliyet Raporu”, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nden üç platin ödül birden kazandı.

Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (League of American Communications Professionals-LACP) tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve uluslararası ölçekte “En İyi Faaliyet Raporlarının” belirlendiği, dünyanın bu alandaki en geniş kapsamlı yarışmasının sonuçları belli oldu.
2010 yılında halka açılan, Türkiye araç üstü ekipman sektörünün lideri ve sektörünün borsadaki tek temsilcisi olan Katmerciler (KATMR), 2010 ve 2011 faaliyet raporlarıyla olduğu gibi, 2012 yılı faaliyet raporuyla, yeni uluslararası başarılara imza atarken başarı çıtasını daha da yükseltti.
Jüri değerlendirmesinde 100 üzerinden 99 puan alan Katmerciler’in “2012 Yılı Faaliyet Raporu”, ABD ve Avrupa başta olmak üzere, çok sayıda ülkeden 800’ün üzerinde şirketin katıldığı ve farklı kategorilerde 6 binden fazla başvurunun olduğu yarışmada, “Dünyanın En Yaratıcı”, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin de hem “En İyi” hem “En Yaratıcı” faaliyet raporu seçilerek üç kategoride “Platin” ödüllerin sahibi oldu. Katmerciler aynı zamanda, genel dünya sıralamasında yedinci olarak yakalanması zor bir başarıya imza attı.
Öte yandan şirket, kendi sektörü olan “Makine Araç ve Ekipmanları” sektöründe, iki yıldır olduğu gibi bu yıl da dünyanın en iyisi seçilerek üst üste üçüncü kez “Platin” ödül kazandı. Böylece Katmerciler, bu yıl LACP’den üç platin ödül birden kazanmış oldu.
Üç yıldır yarışmaya katılan Katmerciler, LACP’nin iki yıl önce gerçekleştirilen yarışmasında 2010 Yılı Faaliyet Raporuyla dünyada 59’uncu, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde 29’uncu olmuştu. Geçen yılki yarışmada başarısını daha yukarı taşıyan şirket, 2011 Yılı Faaliyet Raporuyla dünya genel sıralamasında 18’inciliğe, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde ise 10’unculuğa yükselmişti.
Bu yıl “En Yaratıcı Faaliyet Raporu” kategorisinde dünya birinciliğini alan şirket, geçen yıl aynı kategoride Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nin birincisi, dünyanın ise ikincisi olmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)