E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKasımpaşa'nın penaltı isyanı: Emeğe yazık---

Kasımpaşa'nın penaltı isyanı: Emeğe yazık

Kasımpaşa'nın penaltı isyanı: Emeğe yazık
31 Ekim 2015 - 00:36 borsagundem.com

Kasımpaşalı oyuncular, uzatmalarda verdiği penaltı kararı nedeniyle Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi

Kasımpaşalı oyuncular 3-3 berabere kaldıkları Beşiktaş maçı sonrasında hakem Cüneyt Çakır'a son dakikalarda verdiği penaltı kararı sebebiyle tepki gösterdiler.

Beşiktaş karşısında iki gol kaydeden Eren Derdiyok, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı ekibin kazandığı penaltıdan önce verilen taç kararının yanlış olduğunu öne sürdü.

ATİBA ELLE MÜDAHALE ETTİ

Pozisyonu anlatan başarılı futbolcu, "Köşeye doğru gittim ve topu tuttum. Top benden çıkmadı. Rakip, ayağıyla topu dışarıya attı. Hakem, bizim aleyhimize atışı verdi. Sonrasında Atiba Hutchinson galiba elle topa müdahale etti. O da bizim aleyhimizeydi. Penaltı pozisyonunu görmedim ama duyduğum kadarıyla elle müdahale yok. Üzgünüz" dedi.

Cüneyt Çakır'ın çok iyi bir hakem olduğunu belirten Eren Derdiyok, "Hakemlerin işi kolay değil. Bunu herkes biliyor ama son dakikada 3 olay birden... İnsan üzülüyor. Emeğe yazık" şeklinde konuştu.

Takımını ortaya koyduğu mücadelen dolayı tebrik eden Eren Derdiyok, performansıyla ilgili soruya ise, "İki kez pozisyona girdim ve iki gol attım. Çok mutluyum" cevabını verdi.

DONK'TAN PENALTI İTİRAZI

Karşılaşmada bir de güzel gole imza atan ve penaltı pozisyonundaki başrol isimlerden Donk, maç sonu yaptığı açıklamada Cüneyt Çakır'ın yanına gittiğini belirtti ve şunları söyledi; "Takımımızla gurur duyuyorum. İyi mücadele ettik hakeme göre doğru bir karardı ama bence değildi. Dediğim gibi güzel bir maç oldu ve biz böyle devam edeceğiz.

Maç sonunda Cüneyt Çakır'ın yanına gittim. Eğer sakin ve saygılıysanız rahatça konuşabiliyorsunuz. O da bana kendi düşüncesini söyledi. Bu şekilde oldu."

Attığı golün 116 km hızla gittiği söylenmesi üzerine ise Donk, 'Gerçekten güzel bir gol oldu. Doğru zamanda arkadamdaki rakipten kurtularak şutumu çektim ve gol oldu. Elimden gelenin en iyisini yaparak daha iyi olacağım' dedi.

Kasımpaşalı defans oyuncusu Veysel Sarı ise "Penaltıdan önce taç pozisyonu var. Köşede mücadeleye girdi Eren. Top Beck'den çıktı. Eren benden çıkmadı dedi. Sonra Atiba'nın elle müdahalesi var. Pozisyon döndü gol oldu. Hata olduğu zaman domino taşı gibi yıkılıyor böyle... Cüneyt Çakır çok iyi bir hoca; bizim de gururumuz. Ama benim şahsi fikrim penaltı değildi."

"CÜNEYT HOCA'YA YAKIŞMADI"

Forvet Adem Büyük ise penaltı pozisyonuna tepki gösteren bir başka isimdi. Adem, "Cüneyt Çakır gibi bir hakem bile böyle bir karar veriyorsa diğer hakemlere kızamayız. Cüneyt Hoca'ya böyle bir şey yakışmadı" yorumunda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YUSUF YILDIZ31 Ekim 2015 09:26

    cüneyt hoca büyük takımların maşası olmuş durumda..arkan varsa kötü de olsan dünya kupası finali de yönetirsin..