E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKasımpaşa'da gergin saatler---

Kasımpaşa'da gergin saatler

Kasımpaşa'da gergin saatler
13 Mart 2014 - 12:59 borsagundem.com

Dün yaşanan olaylarda karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan çatışmada ölen Burakcan Karamanoğlu'nun cenazesinde gerginlik çıktı

Kasımpaşa, Kulaksız, Dörtyol, Fatih Sultan Mehmet Caddesi'nde önceki gece saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda karşıt görüşlü iki grup arasında yaşanan gerginlik kısa sürede çatışmaya dönüşmüştü. Tekbir getiren gruptakilerden bazılarının ellerinde sopa olduğu görüldü. Bu grup ile, Okmeydanı'nda Berkin Elvan ailesinin evinin çevresinde bekleyen diğer gruptakiler ile kavgaya tutuştu. Bu sırada silah sesleri duyuldu. Olayda 3 kişi yaralandı. Yaralılardan ikisi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, biri de Kasımpaşa'daki Deniz Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından yaralanan ve  Deniz Hastanesi'nde tedavi altına alınan Burakcan Karamanoğlu kurtarılamadı. 

Burakcan’ın ölüm haberini duyan çok sayıda kişi akın akın Dörtyol’a geldi. Ellerinde dövizlerle “Burakcan ölümsüzdür, kalbimizde yaşıyor”, “Dörtyol uyuma şehidine sahip çık” sloganları atarak, Okmeydanı’na, Berkin’in oturduğu mahalleye gitmek istediler. Bölgede önlem alan Çevik Kuvvet ekipleri göstericilerin yolunu kesti ve Okmeydanı’na çıkışlarına izin vermedi.

Adli Tıp’ta otopsi yapılan Burakcan Karamanoğlu’nun cenazesini bekleyen grup giderek kalabalıklaşırken sosyal medyadan çağrılarda devam etti. Burakcan’ın evine getirilecek cenazesinin daha sonra Kasımpaşa Piyalepaşa Camii’ne götürüleceği, burada ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazı sonrası memleketi Giresun’un Alucra İlçesi’ne götürüleceği bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat13 Mart 2014 16:59

    eğer bu cinayeti o şehrin valisinden emniyet müdüründen önce AKP il başkanı biliyor ve açıklıyorsa... ve tam de Berkin ELVAN'ın ölümünden AKP sorumlu tutulurken bu oluyorsa.... lafın tamamı kimse söylenir bilirsiniz... Ama AKP gerek Berkin gerekse Burak cinayetini aydınlatmadıkça kendini temize çıkartamaz.

  • sedat13 Mart 2014 16:15

    DÜN CHP BUGÜN MHP YAZIK BU ZİHNİYETLERE ÇOK YAZIK ÖLÜ İNSANLAR ÜZERİNDEN SİYASET YAPIYOLAR AYIP YAHU EDEP BİRAZ BU TÜRKİYE BU İKİ GURUP YÜZÜNDEN ÇEKİYO NE ÇEKİYOSA ADAMLAR OY ALAMAYINCA ÇİRKEFLEŞMEYE BAŞLIYO...ÇOK AYIP ...ALLAH RAHMET EYLESİN

  • hallacı mansur13 Mart 2014 13:38

    polis bibr gazı ve plastik mermi kullansın tomalar kalabalığa dalsın hadi yapsınlar bakalım.ne demek istediğimi aklı olan anlar.