E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKasımpaşa:1 - Fenerbahçe:5---

Kasımpaşa:1 - Fenerbahçe:5

Kasımpaşa:1 - Fenerbahçe:5
19 Eylül 2016 - 20:04 borsagundem.com

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Kasımpaşa'yı 5-1 yendi; 4 hafta 3 puan aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu Kasımpaşa'yı 5-1 yendi. Van Persie ve Salih Uçan'ın kadroya dahil edilmediği mücadelede galibiyet gollerini; 11. dakikada Josef de Douza, 20. dakikada Ozan Tufan, 45+1'de Emenike, 73'te Sow ve 84'te İsmail Köybaşı kaydetti. Paşa'nın tek golü ise 57. dakikada penaltıdan Tunay Torun'dan geldi. Öte yandan mücadelede 73'te yerini Sow'a bırakan Lens, Ozan ve Emenike'nin attığı gollerde asist yapan isim oldu. Emenike ise 1 gol, 2 asist yaparak gecenin yıldızlarından oldu. Ayrıca Fenerbahçe'de eleştirilen bir diğer isim Josef; 1 gol, 1 asistle oynadı. Bu sonucun ardından 4 puana yükselen Fenerbahçe ligdeki ilk galibiyetini aldı. Kötü gidişe dur diyemeyen Paşa ise 1 puanda kaldı.

MAÇTAN NOTLAR
FENERBAHÇELİLER KULÜBEYİ KARIŞTIRDI
Fenerbahçeli futbolcular ve teknik ekip, kullanacakları yedek kulübesini karıştırdı. Sarı-lacivertliler, maç öncesinde protokol tribününe göre sağ tarafta bulunan yedek kulübesine yerleşti. Kasımpaşalı yedek futbolcular ile teknik ekibin gelmesiyle durum anlaşılırken, sarı-lacivertliler diğer yedek kulübesine geçti.

KEMAL ÖZDEİŞ'İN İLK SINAVI
Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü Kemal Özdeş, lacivert-beyazlı takımın başında ilk maçına çıktı. Teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasından sonra göreve gelen Özdeş, ilk resmi sınavını Fenerbahçe karşısında verdi.

KASIMPAŞA'DA İKİ EKSİK
Lacivert-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Koita ile Sadiku, Fenerbahçe maçında forma giyemedi. Kasımpaşa, mücadeleye Ramazan Köse, Popov, Otigba, Titi, Bozhikov, Veysel Sarı, Pavelka, Tunay Torun, Adem Büyük, Andre Castro ve Etoundi ilk 11'i il çıktı. Süper Lig'in 3. haftasındaki Medipol Başakşehir maçının ilk 11'inde oynayan Koita ve Sadiku sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmazken, Veigneau yedek kulübesinde yer buldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)