E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKasımpaşa, Beşiktaş deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı---

Kasımpaşa, Beşiktaş deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı

Kasımpaşa, Beşiktaş deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı
25 Nisan 2022 - 23:19 borsagundem.com

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 3-0 mağlup etti

Kasımpaşa, Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş'ı 3-0 yendi.

Paşa'ya galibiyeti getiren golleri Muleka (2) ve Ben Ouanes kaydetti. Son haftaların formda takımı Kasımpaşa bu sonucun ardından 47 puana yükseldi. Paşa'nın yıldız ismi Muleka, ligdeki 10. maçında 11. golünü attı. Son 7 maçta sadece bir galibiyeti bulunan Beşiktaş ise 51 puanda kaldı.

Vodafone Park'ta oynanan mücadelenin 27. dakikasında Hadergjonaj'ın sağdan ortaladığı topa arka direkte Ben Ouanes vurdu, meşin yuvarlak direkten oyun alanına geri döndü. Bu pozisyondan bir dakika sonra Kasımpaşa aradığı golü buldu. Doğucan Haspolat'ın ceza sahasına gönderdiği meşin yuvarlağı Spajic kafayla altı pasa indirdi, Vida'dan önce topa dokunuşunu yapan Muleka skoru 1-0'a getirdi.

32. dakikada Beşikaş gole çok yaklaştı. Ghezzal'in altıpas önünde çektiği şutta, Kasımpaşa savunması çizgi üzerinde topa müdahale ederek gole izin vermedi.

45+1. dakikada Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Hadergjonaj'ın kendi yarı alanından ceza sahası arkasına gönderdiği uzun topa yetişen Ben Ouanes, şık bir aşırtma vuruşla skoru farkı 2'ye çıkardı.
İlk yarı Kasımpaşa'nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

80. dakikada Kasımpaşa'nın Sırp stoperi Spajic, Pjanic ile girdiği mücadele sonrası talihsiz bir sakatlık geçirerek oyuna devam edemedi. Spajic yerine oyunca Brecka dahil oldu.

82. dakikada gecenin yıldız ismi Muleka bir kez daha sahneye çıktı ve attığı golle maçın sonucunu ilan etti: 0-3. Demokratik Kongolu santrfor, Kasımpaşa'da çıktığı 10 karşılaşmada 11 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Bu sonucun ardından son 7 maçında 6. galibiyetine imza atan Kasımpaşa, 47 puana yükseldi. Beşiktaş ise 51 puanda kaldı.

SON 7 MAÇTA BİR GALİBİYET

Beşiktaş, son 7 maçta sadece bir galibiyet alabildi. Söz konusu dönemde Alanyaspor'u mağlup edebilen Beşiktaş; Başakşehir (2-2), Hatayspor (1-1), Trabzonspor (1-1) ve Giresunspor (0-0) maçlarını beraberlikle tamamladı. Siyah-beyazlı ekip, Galatasaray'a 2-1 ve Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup oldu.

Öte yandan Beşiktaş, Ismael'in teknik direktörlüğünde 4 maçta bir galibiyet, iki beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş, Giresunspor deplasmanından tek puanla döndü

 

Beşiktaş'a gelecek mi? Sörloth sessizliğini bozdu!

 

Anlaşma tamam: Beşiktaş aradığı golcüyü buldu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran26 Nisan 2022 04:27

    Ne oldu Walerian ı getirip artık ekibi ile kaç milyon avro verdiyseniz!  Nesi vardı yerli teknik direktörün alt yapıdan yetişmiş  HAyır siz  kulüp yöneticileri nasılsa kendi paranız değil diye yağma hasan böreği gibi harcıyorsunuz!  Akıllanmıyorsunuz'  Bundan sonra her kuruşun tek tek hesabını vereceksiniz.  Hele biri var ki kafayı sarıya boyatmış civciv misali  alttan da beyaz beyaz görünmez mi?  Buna şimdi kırbaş mı desek ne desek?  Nasıl bir zevksizlik nasıl bir çirkinlik sabah akşam bir de insan içine çıkıyor bunlar.  Örnek olman gerekir beyim ördek değil ağır oldun olman gerekir yaşlı civciv değil.   Maçı kaybet saydır hakeme!  Hakem sana farkında olmadan lehine hata yapınca görmezden gel ondan sonra çıkıp adam diye ortalıkta dolaş!  Sizi çakal sürüsü sizi!  Gece yarılarına kadar saçma sapan futbol muhabbetti sabah ta yemek tarifleri!  Gece abuk subuk diziler!  Allah akıl fikir versin.

  • Bjkas bum 25 Nisan 2022 23:49

    Hahaahahahahahahah ne oldu ismael valerien balonu bummmmm ahahahaha

  • Oldu25 Nisan 2022 23:37

    Sekiztaş üç taş beş taş averaj taş.