E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKaşıkçı eritilip pelte haline getirildi, kanalizasyona döküldü---

Kaşıkçı eritilip pelte haline getirildi, kanalizasyona döküldü

Kaşıkçı eritilip pelte haline getirildi, kanalizasyona döküldü
10 Kasım 2018 - 07:40 borsagundem.com

Suudi Arabistan'ın öldürdüğü Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin eritilip kanalizasyona karıştırıldığı ortaya çıktı

Tüm dünyanın merakla beklediği korkunç detaylar ortaya çıktı. Suudi gazeteci Kaşıkçı’nın cesedinin akıbeti belli olmaya başladı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturmasına göre cesedi asitte eritip kanalizasyona döktüler.

Sabah'ta Fatih Ulaş'ın haberine göre, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülmesine ilişkin soruşturmada, cesedin nasıl yok edildiği netleşmeye başladı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Suudi makamlarının izin vermesinden sonra 15 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda, 18 Ekim'de de başkonsolosluk konutunda arama yapılmıştı. Bu aramalardan önce İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) nezaretinde kriminal polis ekibi, başkonsolosluk ve konutun kanalizasyon hattından numune aldı.

TAMAMEN PLANLI

Konutun kanalizasyonundan alınan numuneler üzerinde yapılan adli tıp incelemesinde, kan bulgusu elde edilemezken, ev kimyasalı olmayan, hidroflorik asit kalıntısına rastlandığı belirtildi. Soruşturma makamları, eldeki bulgulara göre, Kaşıkçı'nın cesedinin özel kimyasallarla sıvıya yakın pelte haline getirilip, kanalizasyona döküldüğü ve tamamen yok edildiği üzerinde duruyor. Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de konsoloslukta öldürülmesine ilişkin soruşturmada, siyah camlı Mercedes Vito marka bir minibüsün Başkonsolosluk binasından çıkıp, yakınındaki Başkonsolosluk konutuna girdiği tespit edilmiş, Kaşıkçı'nın cesedinin minibüsle konsolosluktan konuta taşındığı şüphesiyle konutta arama yapılmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan 31 Ekim'de yapılan yazılı açıklamada ise "Cemal Kaşıkçı'nın cesedi, boğularak öldürülmesini müteakip yine önceden yapılan planlama doğrultusunda parçalanarak yok edilmiştir" denilmişti.

HATİCE CENGİZ: DERİN BİR KEDER İÇİNDEYİM

Gazeteci Kaşıkçı'nın cesedine yapılanlar dünya basınında da geniş yer buldu. Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz'in ortaya çıkan detaylarla ilgili olarak attığı "Şok ve derin bir keder içindeyim" tweet'ini sayfalarına taşıyan dünya basını detayları okuyucularına aktardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adill12 Kasım 2018 21:13

    Vahhabi zihniyetli suudilerin elinden kesinlikle hicaz alınmalıdır. Vahşi haydutlar

  • Yorum10 Kasım 2018 21:47

    Suudiler abd nin uydusu abd istemeden bunu yapamazlar veya izin vermeden peki neden abd bu olaya izin verdi özellikle türkiyede abd ile suudiler planladılar türkiye yi nasıl dünyaya rezil ederiz diye ama beceremediler ellerine yüzlerine bulaştırdılar

  • Yaşar Usta10 Kasım 2018 14:38

    Haberin başlığını okurken bile insanlıktan utandım bu olayın olması benım topraklarımda ve gücü elinde tutan hükümet yönetiminin siyasi,diplomasi,menfi ne şekilde olursa olsun adeletsiz duruma yanlış tavırla yaklaşmıslardır,tutacaklardı o adamları olayın aslı cıkana kadar ama insanlık için...

  • KILIÇ10 Kasım 2018 13:12

    ÜZÜLEREK SÖLEMELİYİMKİ SUDİ YÖNETİMİ VAHŞİ KALMIŞ ÖLDÜREN YÖNETİM İNSANLIKTAN NASİP ALMAMAMIŞ.

  • O zaman dans10 Kasım 2018 12:02

    Arap ülkeleri yaşanacak ülkelerdir insanları medeni insancıl hümanist yönetim sistemleri herkesimin refahı için çalışıyor dünyadaki mutsuz fakir insanlar oraya göç ediyor ne mutlu ki bize bizde oralardan yoğun göç alıyoruz ve onlara benzemeye başladık.

  • vatansever10 Kasım 2018 10:49

    atalarinin putperest ve kiz cocuklarine diri diri topraga gomen bir toplumun fertlerinden ancak bunlar beklenir olsa gerek

  • belirsizlik10 Kasım 2018 10:36

    Suud rejimi islam için tehlikedir islamla alakası yoktur.Tamamen siyonizmin hizmetindedir.Hala adamı öldürdü süsü verip bir yerlerde sorguluyorlar olmasın diyeceğim ama devlet zaten bu ihtimalı düşünmüştür.

  • Katil suud selman 10 Kasım 2018 08:25

    Dini kullanıp,dinden para kazanıp ama dinsiz imansızın yapmayacağı vahşiliği yapan katil sürüleri suudlar. İnsan olan insanlıgından utanır.

  • bir yorum10 Kasım 2018 08:03

    Eğer bu insana bunu yapmışlarsa suudilerin büyük bir kısmı hayvandan daha aşağıdırlar. Ve bu suudilerin Kur'andan kesinlikle uzak olduklarının en çarpıcı göstergesidir. Bu suudilere herkes şeriat devleti falan diyorlardı.Hayır Kur'andaki islamla bu suudilerin uyguladığı din arasında 180 derece fark var. Kur'anda masum bir insanı haksız yere öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir yazarken bunlar zevk için insan öldürüyorlar.Kimse bana suudiarabistanın din devleti olduğunu söylemesin. Onlar uydurdukları bir dinin devletini kurmuşlardır.Suudiler vahşilerdir.