E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKasımpaşa: 2 - Beşiktaş: 1---

Kasımpaşa: 2 - Beşiktaş: 1

Kasımpaşa: 2 - Beşiktaş: 1
17 Aralık 2016 - 18:49 borsagundem.com

Beşiktaş'ın galibiyet serisi son buldu... Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta maçında zirve mücadelesi veren Kartal deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup oldu.

Kasımpaşa'da oynanan mücadelede konuk ekip Beşiktaş maçta Cnek Tosun attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda Kasımpaşa ilk önce 47. dakikada TUnay Torun'un daha sonra 50. dakikada Gökhan Gönül'ün kendi kalesine attığı golle maçı 2-1 kazandı. Bu sonucun ardından Beşiktaş 35 puanı bulunan Medipol Başakşehir'in ardından 32 puanda kalarak ikinci sırada yer aldı. Bu sonuç Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de bu sezon aldığı ilk mağlubiyet oldu.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1.dakika Maça ev sahibi Kasımpaşa başlıyor.

4. dakika Ceza sahası yayı sol çaprazından kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına Ricardo Quaresma geçiyor. Ricardo Quaresma kaleyi düşünüyor ve şutunu gönderiyor. Yerden giden bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

8. dakika Sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında kısa pasla topla buluşan Tunay Torun ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak kademeye giren defans oyuncuları topu kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

13. dakika Tunay Torun'un attığı kısa pasla topla buluşan Andre Castro ceza sahası yayının hemen solundan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

17.dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ön direkte savunma oyuncuları topu kafa ile tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

21. dakika Sağ kanattan Gökhan Gönül'ün gönderdiği ortayı indiren Cenk Tosun kısa pasıyla topu Ricardo Quaresma ile buluşturuyor. Ceza sahası içinde topla buluşan Ricardo Quaresma ortasını yapıyor ancak kademeye giren oyuncu kafa ile topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

24. dakika Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Ricardo Quaresma ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye sert bir şut gönderiyor ancak bu topu Ramazan Köse tokatlayarak kornere gönderiyor,

31. dakika GOOLL Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Tolgay Arslan, Tunay Torun'dan topu kapıyor ve takımını atağa kaldırıyor. Kısa pası ile topu Cenk Tosun ile buluşturuyor. Topla birlikte yarı sahayı geçen Cenk Tosun pasını sol kanattaki Vincent Aboubakar ile buluşturuyor. Topla birlikte yaklaşık 30 metre koşan Vincent Aboubakar ceza sahası içine girip Ricardo Quaresma'ya pasını gönderiyor. Kalecinin hareketlendiği bu top kaleciye çarpıp havalanıyor. Topu takip eden Cenk Tosun kafa vuruşunu yapıyor ve topu boş kaleye gönderiyor. Cenk Tosun'un golü ile Beşiktaş 1-0 öne geçiyor.

36. dakika ol kanattan gelişen Beşiktaş atağında topla ilerleyen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direğe yakın bölgede takım arkadaşı topu kontrol ediyor ancak bu topu araya giren savunma oyuncuları topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

41. dakika Ceza sahası dışı sağ çaprazda kısa pasla topla buluşan Strahil Popov kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

45+1. dakika Hakem Halil Umut Meler ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Beşiktaş 1-0'lık skor üstünlüğü ile soyunma odasına giden taraf oluyor.

46. dakika Hakem Halil Umut Meler ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Maçın ikinci yarısına konuk ekip Beşiktaş başlıyor.

47. dakika GOOLL Korner sonrası Luiz Rhodolfo'nun uzaklaştırdığı topu sol kanatta Samuel Eduok kontrol ediyor. Sol kanattan Samuel Eduok ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas içi arka direğe yakın bölgeden Tunay Torun gelişine sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ve topu ağlar ile buluşturuyor. Kasımpaşa Tunay Torun'un golü ile 1-1'lik beraberliği yakalıyor.

50. dakika GOOLL Kasımpaşa, Gökhan Gönül'ün kendi kalesine attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.

55. dakika Ceza sahası yayı içinden önünde kısa pasla topla buluşan Tolgay Arslan kaleye şutunu gönderiyor. Kaleci Ramazan Köse'nin tokatladığı topa hareketlenen Ricardo Quaresma ceza sahası içinde ofsaytta kalıyor.

59. dakika Sol çaprazda uzun pasla topla buluşan Cenk Tosun kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top çok etkisiz oluyor ve kaleci Ramazan Köse kolayca bu topu kontrol ediyor.

65. dakika Atiba Hutchinson'ın kısa pası ile ceza sahası yayı önünde topla buluşan Tolgay Arslan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

70. dakika Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrası topun başına geçen Oğuzhan Özyakup ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak Ramazan Köse bu topu yumrukluyor. Seken topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

76. dakika Ceza sahası yayının içinde Oğuzhan Özyakup kısa pası ile topu ceza sahası yayı dışındaki Kerim Frei ile buluşturuyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazdan Kerim Frei kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.

82. dakika Ceza sahası yayı önünden kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Oğuzhan Özyakup kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top barajdaki oyunculara çarpıp kornere gidiyor.

88. dakika Rakibin uzaklaştırmaya çalıştığı topu kontrol eden Turgut Doğan Şahin ceza sahası yayı dışından kaleye yerden şutunu gönderiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

90. dakika Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Olcay Şahan kaleye şutunu gönderiyor ancak kaleci Ramazan Köse iki hamlede topu altıpas içinden uzaklaştırıyor.

90+4. dakika  Halil Umut Meler karşılaşmayı bitiren düdüğü çalıyor. Evsahibi ekip maçı 2-1 galip bitiriyor. Beşiktaş'ın galibiyet serisi son buluyor.

İŞTE İLK 11'LER
Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Veysel, Titi, Veigneau, Sadiku, Abdullah, Tunay, Castro, Eduok, Koita
Beşiktaş: Fabri, Gökhan, Rhodolfo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Aboubakar, Cenk

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)