E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiKarşılıklı yatırıma çağırdı---

Karşılıklı yatırıma çağırdı

Karşılıklı yatırıma çağırdı
18 Şubat 2014 - 03:45 borsagundem.com

Macaristan-Türkiye İş Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Gül, Türk ve Macar işadamlarına karşılıklı yatırım çağrısı yaptı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Budapeşte’de düzenlenen 3. Macaristan-Türkiye İş Forumu’nda yaptığı konuşmada, Türk ve Macar iş adamlarına karşılıklı yatırım yapma çağrısında bulundu.

Macaristan Cumhurbaşkanı Janos Ader ile birlikte katıldığı forumda, yaklaşık 200 kadar iş adamına hitap eden Cumhurbaşkanı Gül, şunları söyledi: “Türkiye riskleri minimum olmuş bir ülke, hala karlı bir ülke. O açıdan ben sizleri yatırıma davet ediyorum. Bu kadar mükemmel dostluk ilişkilerimiz siyasi ilişkilerimiz varken en üst seviyede Cumhurbaşkanları, Başbakanlar, değerli bakanlar seviyesinde bu kadar anlayış varken, halklar arasında bu kadar birbirine sempati varken niçin bu kadar az ticaret olsun, niçin bu kadar az yatırım olsun? Bunu sorguluyorum bunun, haksızlık olduğunu düşünüyorum. Onun için sizler birbirinizi daha çok tanıyın daha çok bir araya gelin. Bizler, hükümetler, sizin önünüzü açmak için varız. Nerede takılırsanız onun içinde gelin gerek Türk gerek Macar hükümetleri önünüzü açacaktır. Gerekli her türlü kolaylıklar sağlanacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MAŞA18 Şubat 2014 14:19

    MAŞA MİSALİ YERİNDE OTURANLAR İLERDE BUNUN HESABINI HALKA NASIL VERECEKLER. HZ. HÜSEYİN DER Kİ : ''Doğrusu bu dünya değişip tanınmaz olmuş ve bütün iyiliklerine sırt çevirmiş; kabın dibindeki azıcık kalıntı sudan ve havası ağır olan otlaktaki gibi alçak yaşantıdan başka bir şey kalmamıştır.''