E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKanarya Arena'da bu kez yıkıldı---

Kanarya Arena'da bu kez yıkıldı

Kanarya Arena'da bu kez yıkıldı
12 Aralık 2013 - 23:38 borsagundem.com

​Turkish Airlines Euroleague'de Fenerbahçe Ülker, bu sezon ilk kez evinde kaybetti

Turkish Airlines Euroleague'de Fenerbahçe Ülker ile Partizan karşı karşıya geldi. Ülker Sports Arena'daki maçı Partizan 79-77 kazandı

Sarı-lacivertliler gruptaki ikinci yenilgisini almasına rağmen 9. haftayı da lider olarak tamamladı. Partizan ise galibiyet sayısını 3'e yükseltti.
Fenerbahçe Ülker'de Emir Preldzic'in 21 sayı - 6 ribaund - 7 asistlik performansı galibiyet için yeterli olmadı. Bogdanovic ve Zoric 14'er sayı üretirken, Bo McCalebb de 11 sayı - 6 asistle maçı tamamladı.
Partizan'da ise Tarence Kinsey 20 sayı - 5 top çalma - 4 blokla maçın yıldızı oldu. Bogdanovic 19 sayı atarken, Milosavljevic ve Lauvergne de 18'er sayı kaydetti.

Karşılaşmaya Partizan fırtına gibi başladı. 5-0 ile skorda öne fırlayan konuk takım, 6. dakika dolmadan farkı çift hanelere taşıdı. Kinsey ve Milosavljevic'in sayılarıyla ilk çeyrekte sadece bir şut kaçıran Partizan, farkı 16 sayıya çıkartırken; Emir ve Bjelica'nın sayılarıyla çeyrek 30-17 sona erdi.
İkinci çeyreğe Melih'in basketiyle başlayan Fenerbahçe Ülker, 5 buçuk dakikada 9-0'lık seri yakaladı. Farkı eriten sarı-lacivertlilier üst üst bulduğu sayılarla skora ortak oldu. McCalebb ile skoru 36-35'e taşıyan Fenerbahçe, soyunma odasına 39-37 yenik gitti.
Üçüncü çeyrekte temsilcimiz öne geçti ama hemen yanıt geldi. Skor bir kez daha el değiştirirken 25. dakika Zoric'in basketiyle 55-50 geçildi. Emir'le fark 8'e çıkarken, Bogdan Bogdanovic ve Lauvergne ile sayılar üreten konuk takım skoru lehine çevirdi. Çeyrek 60-59 Fenerbahçe lehine sonuçlandı.
Final periyoduna Partizan etkili başladı. 4 dakikalık zaman diliminde farkı 9 sayıya çıkartıp skoru 69-60'a getiren konuk takıma yine Emir yanıt verdi. Sırp temsilcisi hızlı hücumlardan bulduğu basketlerle son üç dakikaya girilirken farkı tekrardan 9 sayıya yükseltti. Emir ve Zoric ile maça tutunmaya devam eden Fenerbahçe, son dakika içerisinde farkı 3 sayıya kadar indirdi. Kinsey ile taktik faulleri kaçırmayan Partizan, hücumlardan boş dönen temsilcimiz karşısında sahadan 79-77 galip ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)