E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKamu çalışanları için idari izin kararı---

Kamu çalışanları için idari izin kararı

Kamu çalışanları için idari izin kararı
13 Mayıs 2020 - 20:25 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamu çalışanların 18 Mayıs Pazartesi günü idari izinli sayılmasının uygun görüldüğü bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, kamu çalışanlarının 18 Mayıs Pazartesi günü idari izinli sayılmasının uygun görüldüğü bildirildi. 

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı imzasıyla tüm kamu kurum ve kuruluşlarına konuyla ilgili yazı gönderildi. 

Kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarının pazartesi günü idari izinli sayılacağı belirtilen yazıda, şunlar kaydedildi:

"Kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede personel bulundurulması kaydıyla; kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü idari izinli sayılmaları Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görülmüştür."

Koca: Salgın kontrol altında ama bu rehavet yaratmamalı

Bu ilçede maskesiz dolaşmak artık yasak

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • beyamil13 Mayıs 2020 21:19

    yılda 250 işgünü var ve bunun 1inde memurlar çalışmasa ülke birşey kaybetmiyor. bence memur sayısını gözden geçirmenin zamanı gelmiş de geçiyor

  • Günaydın 13 Mayıs 2020 23:16

    Devlet arpalık olmuş durumda , önceden de böyleydi . Siyasilerin oy deposudur devlette istihdam oluşturmak. Devletin çalışan sayısını %30 indirsek ( böyle birşey istemek haksızlık olur) işler aynı şekilde yürür, aldıkları maaşı görünce üzülüyorum bazen yıllarca ticaret yapmış bir kişi olarak. Bugüne kadar devlet kadroları kötü yönetimlerle şişirildi, artık yapmayın lütfen devlete kambur fazlasıyla yapıldı...