E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKalın, 'Tekrar kapanma olur mu' sorusuna yanıt verdi---

Kalın, 'Tekrar kapanma olur mu' sorusuna yanıt verdi

Kalın, 'Tekrar kapanma olur mu' sorusuna yanıt verdi
11 Mart 2021 - 23:55 borsagundem.com

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı bir televizyon programında sunucunun "Tekrar kapanma olur mu?" sorusuna yanıt verdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, son dönemde 14 binin üzerine çıkan vaka sayılarıyla birlikte merak edilen konuların başında gelen "Tekrar kapanma olur mu?" sorusuna yanıt verdi. Kalın, "Vaka sayıları ve can kayıpları artarsa yeniden kapanma ihtimali var" dedi.

'AZ ÖNCE KONUŞTUM' PROGRAMINA KONUK OLDU

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

KRİTİK SORUYA CEVAP VERDİ: KAPANMA, İHTİMAL DAHİLİNDE

Kalın; koronavirüs salgının yanı sıra Kuzey Irak'ın pul skandalından, Biden'ın Cumhurbaşkanı'nı aramasına kadar gündemdeki konularla ilgili değerlendirmede bulundu. 2 Mart'ta geçilen normalleşme süreciyle birlikte koronavirüs vakalarının 14 binin üzerine çıkmasıyla "Tekrar kapanma olur mu?" sorusu da sorulan Kalın, vaka sayıları ve vefatların artması durumunda yeniden kapanma ihtimalinin olduğunu söyledi.

Bakan Koca'dan 'Tam kapanma olacak mı?' sorusuna yanıt

 

İbrahim Kalın'dan Washington'a YPG ve S-400 mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 20 yıldır he aynı terane12 Mart 2021 09:41

    Saray, AKP_MHP dışında tüm partiler halk ile iç içe sorunları dinlemek için her gün ülkeyi dolaşıyorlar. Bu muhteşem ikili ise halkın karşısına çıkamıyor. İşte ülke gerçeği. Sadece destan yazdık, biz bir numarayız, şahlandık gibi alıcısı yine kendilerinin olduğu saçmalıklarla halkı oyalabileceklerini sanıyorlar. EN KISA ZAMANADA ERKEN SEÇİME GİDİLMELİ.

  • İşte reform12 Mart 2021 09:35

    TBMM’den geçen torba yasada, çok da tasvip edilmeyecek cinsten bir madde var. “15 Mart 2020’den sonra ihalesi yapılmış ancak uygulama sözleşmesi imzalanmamış yap-işlet-devret projelerine ilişkin özel bütçeli kuruluşun yanında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı da borç üstlenim anlaşmasında taraf olabilecek.” Aynı gün Osmangazi’nin garanti ödemesi olan 1,5 milyar TL’lik farkın bir hafta içinde ödeneceğinin açıklanması ise garip bir çelişki değil mi? Ne güzel dünya… Borcuna devlet garantisi al; alacağını da tıkır tıkır tahsil et.

  • Selim12 Mart 2021 06:43

    Sağlık tuik datasina baglandi yeni tuik ci herkes konuşuyor hızlı efadonu dusurfu bilem ,,sırada vaka ölümler var ,,oturuyor yazıyor aaaa bi bakmisin vaka ölüm düşmüş zaten 3 le carpin diyor herkes ,,istanbul da vakalar bi anda düşecek ve kapanma olmayacak ,hala kapanma olcakmi diyorlar hala ,,asi nerde soran yok sağlık bakanı 50 milyonu asilarsak eylüle kadar diyor asi yok elli milyon diyor önümüzdeki okul dönemi tehlike içinde muhalefet belediyeleri seferber ederek asi temin etmeli ,,akp mehapa rejimi memleketi ne hale getirdi ,,s irtta halay çekip oy kullanma devri ,,vay benee