E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKadirov: Ukrayna'da işlem tamam, sıra Polonya'da---

Kadirov: Ukrayna'da işlem tamam, sıra Polonya'da

Kadirov: Ukrayna'da işlem tamam, sıra Polonya'da
27 Mayıs 2022 - 17:06 borsagundem.com

Çeçen lider Ramazan Kadirov, Polonya'yı, Ukrayna konusunda uyardı. Çeçen lider Varşova'dan Ukrayna'nın Rusya'ya karşı savunulmasında diğer batılı ülkelerin yanında yer almaması gerektiğini söyledi.

Ukrayna'nın "bitmiş bir iş" olduğunu ve Rusya'nın gözünü Polonya'ya diktiğini belirten Çeçen lider Ramazan Kadirov, "Zamanı geldiğinde 6 saniyede size nelerden oluştuğunuzu göstereceğiz" dedi.

Resmi Telegram sayfasında yayınlanan videoda Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'in kokain kullandığını söylemeye devam eden Çeçen lider, "Ukrayna yakında bizim olacak. 'Sayın' Zelenskiy'in ya kokaini bitecek ya da aklını başına toplayıp Başkanımız Vladimir Putin tarafından sunulan koşulları kabul edecek" dedi.

Çeçenistan lideri Kadirov Rusya'nın işgalinin başlamasından birkaç gün sonra Ukrayna'nın tamamına yönelik kapsamlı bir operasyon çağrısında bulunmuştu.

Telegram hesabından yaptığı paylaşımda Kadirov, "Somut bir karar verme ve Ukrayna topraklarında her yöne geniş çaplı bir operasyon başlatma zamanı geldi. Ben teröristlere karşı bir çok taktik ve strateji geliştirdim, çatışmalara bizzat katıldım. Benim anlayışıma göre Ukrayna'de tercih edilen taktik çok yavaş. Çok zaman alıyor ve bence etkisiz" ifadelerini kullandı.

Kadirov, Şubat sonunda Çeçen güçlerin Ukrayna'ya sevk edildiğini açıklamış ve Ukraynalılara kendi hükümetlerini devirme çağrısında bulunmuştu.

Ursula von der Leyen: Ukrayna savaşı kazanmak zorunda

 

ABD'den Ukrayna'ya 100 milyon dolarlık ek yardım

 

Ukrayna ve Rusya arasındaki müzakereler askıya alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (22)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • k = rakam+pozisyon+ x ? 28 Mayıs 2022 12:18

    Limitlerin üzerinde bir putin bağlılığına putin de inanmaz, putin bile kendini bu kadar sevmiyordur. 

  • MD..Edep..Edep.28 Mayıs 2022 11:58

    Kalkmış burda adam Kadirov'u eleştiriyor, sonra da Cüppeli Ahmed'e laf söyleyince bana kafir vb. kelime kullanıyor..  Ne alaka deme olayı tedebbür et; göreceğin şeye bak bu iki gerup birbirini çok sever ve ziyaret eder. Yani bir arkadaş demiş etrafınıza bakın bunlardan çok var.. Evet kardeşim ufak değişiklikler olsa da çok ama çok isabetli söylemiş.. Böyle bir kafa yapısına sahip yaklaşık %10 var bu memlekette lakin bu sapkın inanca sempati duyan bilinçli ve ya bilinçsiz abartı olmasın ama % 40 var, adam Kuranı bir kez okumamış, idrak etmemiş hayatına yansıtmamış ama ben müslümanım diye yaldır yaldır dolaşıyor.. Kardeşim Kuranı idrak  edip amellerine yansıtmadan müslüman olmazsın,  Allahın ipine sarılıp takvalı olursan, Allah kimin ne mal olduğunu sana söyler.. Nerden biliyorsan kardeşim deme,  Kuranı ölüye değil kendine oku, Vallahi de söyler billahi de söyler..

  • xyz28 Mayıs 2022 09:07

    Çevrenize bakın KADIROV gibilerinden bolca görürsünüz. Davası gerçekten insanlık olmayanın haysiyetide Kadirov gibidir.

  • Putin buba28 Mayıs 2022 08:43

    Putin bubaya sordun mu

  • Putinov28 Mayıs 2022 00:32

    Hastır lan…

  • İvan divandelen27 Mayıs 2022 23:36

    Sivasta insanları tutuşturup tekbir çekenler Yemende katliam yapan suudlar ortadoğuda bombayı koyup çoluğu çocuğu havaya uçuranlar dürbünle gerçek müslüman arıyorum kimler allah muhammet dile gelecek

  • Mevsim27 Mayıs 2022 22:12

    Savaş yayılacak malesef

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ27 Mayıs 2022 20:50

    bizde rusya yı bir halt beller idik bir özelliği yok imiş.abd de aynısı hepsi fare gibi korkaklar fakat tek bir teknolojileri var.

  • fafa28 Mayıs 2022 11:31

    MD kardeşim Türk'ün ahı yerde kalmadı,Rusya belasını buldu.Şimdi asker yetiştiremiyor.İnşallah Amerika da belasını bulacak.

  • MD..Edep..Edep.27 Mayıs 2022 22:58

    Hemşerim biraz yavaştan mı alsak acaba.. Elin filini görmeyen kendi kedisini aslan sanırmış.. ABD, İngiltere, Fransa vb. ülkelerde (sadece kendi ülke vatandaşı için) insan hayatı kıymetlidir.. Orda ülkeye giren her tabutun hesabını o toplum sorgular ve hesap ister. Bizim toplumda ise şehit oldu der üstünü örteriz albayrakla..  Hemşerim sizin gibileri sevmiyorum. Hep başkasının helvasında gözünüz, bir gün sizin evde pişerse anlarsın gerçeği.. Rusya senin 34 askerini şehit etti ne yaptın birader goy goy ve hamasetten başka..

  • İvan divan delen27 Mayıs 2022 20:16

    Eğerki allahın adaleti varsa ukraynada vefat eden bebeklerin çocukların ahı ile ters düz olmanız lazım putinle ikinizin bekliyorum tez zamanda

  • baran28 Mayıs 2022 14:56

    Fafafinno yine saçmalamışsın!  Senin kimden şüphe ettiğini ben bilmem ama Sansaryan ve itlerinin bu ülkeye kesin düşmanlık ettiklerine zerre kadar şüphem yok.  

  • fafa28 Mayıs 2022 11:37

    Umarım Yunanistan Ukrayna'dan ders alır.Amerika şimdi Yunanistan'ı kışkırtıyor.Savaş iki gün sürer sonra Amerika durdurur diyorlar.Ama köprüler ve silah sanayini bitirirler.Köprüler elden giderse Anadoluyla Trakya'nın irtibat kesilir.Akılsız adamlar bir de Kanal İstanbul yapacaklar ben bunların ülke sevgisinden şüphe ediyorum.

  • baran28 Mayıs 2022 09:38

    Standart çok isabetli bir yorum yapmışsın!  Ukrayna eğer bu işten başarılı çıkarsa hiç şüpheniz olmasın Yunan köpeği gibi Karadeniz de havlamaya başlayacaktır.  Ukrayna derken tabi ki sivil insanları kast etmiyorum.  Bu başlarındaki Yahudi kırması tam bir Amerikan köpeği!  Bak kendi ülkesini nasıl batırdı!  Hemen bahanesi de hazır tabi!  Şu anda bir şekilde savaşa girmemiş olsaydı Dünya bu halde olmazdı.  

  • Standart 27 Mayıs 2022 21:22

    Ukrayna, Libyaya NATO asker göndermek için çalışma yaptığında hem de bir Nato ülkesi olmadığı halde 5.000 askerimiz hazır diyen aşağılık bir zihniyete sahip... Ki; Libya'da BM in tanıdığı meşru bir hükümet var iken terörist Hafter'e gönderilmek üzere idi bu askeri yardım... Şimdi soru şu : peki Libya'da ölen binlerce masum bebeklerin kadınların hakları ne olacak ? ... Tabi onlar sarışın mavi gözlü değil elbet ...

  • Ali Taş27 Mayıs 2022 20:16

    Bu tür adamların sonu alışılmadık olur İslam kimsenin tekelinde değil

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ27 Mayıs 2022 19:31

    bu satılmış kadirov ve adamları insan kanı içerek yaşantılarını sürdürüyorlar.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ27 Mayıs 2022 19:30

    Daha ukrayna ile baş edemediniz 30 nato ülkesi ile nasıl başedeceksiniz.satılmış sahte müslüman.

  • bu dünyadan biri27 Mayıs 2022 18:24

    Bu da Rusya kuklası İslamcı. 

  • hım27 Mayıs 2022 18:39

    Kukla değil şu anda rusyayı haraca bağlamış durumda 

  • Talha27 Mayıs 2022 17:52

    Putin nin elleri ile kemik vererek beslediği kırma İT i kadirov yine havlamış.

  • asena27 Mayıs 2022 17:21

    sahte müsliman şerefsiz ketillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr