E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKaçak HDP'li vekiller Avrupa'da ortaya çıktı---

Kaçak HDP'li vekiller Avrupa'da ortaya çıktı

Kaçak HDP'li vekiller Avrupa'da ortaya çıktı
14 Kasım 2016 - 22:06 borsagundem.com

Haklarında gözaltı kararı bulunan HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk ve HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, AP Sosyalistler ve Demokratlar Grubu Başkanı Gianni Pittella ile görüştü.

HDP'ye terör soruşturması kapsamında gözaltı kararı verilen ancak Türkiye'de bulunamadıkları için gözaltına alınamayan HDP milletvekilleri Avrupa Parlamentosu'nda ortaya çıktı. HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk ve HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Avrupa Parlamentosu Sosyalistler ve Demokratlar Grubu Başkanı Gianni Pittella ile görüştü. Kırmızı bültenle aranan HDP'nin Avrupa temsilcisi Eyüp Doru da görüşmeye katıldı.

TWITTER'DAN PAYLAŞTI
Pittella, Twitter hesabında görüşmeye ilişkin fotoğraf paylaştı. Fotoğrafta, görüşmeye, terör faaliyetleri sebebiyle kırmızı bültenle aranan HDP'nin Avrupa temsilcisi Eyüp Doru'nun da katıldığı görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatansever14 Kasım 2016 23:08

    Bunlari chp nin gozunun icine sokun belki ancak gorurler gercekleri,tabii islerine gelirde gormek isterlerse

  • baturayersin14 Kasım 2016 23:06

    MAŞALAH ÇOK GÜZEL YAKIŞMIŞLAR ALSINLAR KENDİ VATDAŞLARI YAPSINLAR NE KADAR TÜRKİYEYİ SEVMİYEN VARSA ALSINLAR DİYECEGİM AMA DİYEMİYORUM SURİYEN GELENLERİ BİLE TAHAMUL EDMİYORLAR BİZE GERİ GÖNDERDİLER GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN

  • alp14 Kasım 2016 22:44

    AH...BE CHP ŞUNLARI SAVUNUYON...BİDA DÜŞÜN SONUN KÖTÜ OLACAK..