E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJPMorgan, S&P 500 hedefini yükseltti---

JPMorgan, S&P 500 hedefini yükseltti

JPMorgan, S&P 500 hedefini yükseltti
26 Temmuz 2023 - 08:40 borsagundem.com

JPMorgan, Fed'in bugün yapılacak faiz artırımı sonrasında duracağı mesajını vermesi durumunda S&P500'ün yükselebileceğini öngördü.

JPMorgan Chase'in Andrew Tyler'ın da dahil olduğu işlem masası ekibine göre, Amerikan Merkez Bankası (Fed)'nın bugün bir faiz artırımı yapması ve politika yapıcıların bir sonraki toplantılarında faizi sabit tutacaklarına işaret eden açıklamalar yapmaları halinde S&P 500 yüzde 0,75'e varan orada yükselebilir.

Ekip, Fed'in bugünkü toplantıda faiz oranlarını artırması ve ardından durdurması için olasılığı yüzde 65 olarak görüyor. Ekibe göre bu ihtimal, Fed'in önümüzdeki aylarda para politikasını sıkılaştırmaya devam edeceği diğer senaryoya kıyasla neredeyse iki kat daha yüksek.

Fed'in faiz artırım döngüsünün sonuna geldiğini öngören senaryoda, JPMorgan ekibi S&P 500'ün seans sırasında yüzde 0,25-0,75 oranında yükselmesini bekliyor. Fed'in şahin çizgisinde kalması durumunda ise endeksin yüzde 1'e varan oranda düşeceğini öngörüyorlar

FED isterse borsa rallisi bitebilir

 

Fed, para politikasında ikileme girebilir

 

Borsalar rekora koşarken FED duracak mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN26 Temmuz 2023 09:49

    2008 krizinden bir gün öncede hisse senetlerine hucum edin diye yorum yapmışlar idi ertesi gün kriz patlamış idi.Bunların bir ALLAH bir dir dediklerine inanırım başka sözlerine inanmam.