E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJPMorgan hisselerde olumlu beklentisini koruyor---

JPMorgan hisselerde olumlu beklentisini koruyor

JPMorgan hisselerde olumlu beklentisini koruyor
24 Şubat 2022 - 11:29 borsagundem.com

JPMorgan, yükselen enflasyon ve tırmanan Rusya-Ukrayna gerilimi ile yıla zor bir başlangıç yapmalarına rağmen, 2022 için hisse senedi endekslerinde olumlu beklentilerini koruyor.

BORSAGUNDEM.COM

JPMorgan, 2022 için hisse senedi endekslerinde olumlu beklentilerini koruyor.

DİPTEN ALIM ÖNERİSİ

Bir süredir yatırımcılara diplerden alım yapmaları tavsiyesinde bulunan kurum, Kovid-19 pandemisinin sonuna yaklaşıldığı ve buradan gelecek iyimserliğin Fed’in sıkılaştırmasının etkisini geride bırakacağını öngörüyor.

BAZ SENARYO PANDEMİNİN BİTMESİ

“Baz senaryomuz pandeminin tamamen sona ermesi yönünde” diyen kurum, “Omikronun hızlı bir düşüşe geçmesi ve bağışıklık oranlarının çok çok yükselmesi ile bahar ve yaz aylarında güçlü bir toparlanma göreceğiz” diyor.

PANDEMİDE DALGA ETKİSİ

Geride bıraktığımız yüzyıldaki diğer pandemilere bakıldığında 2-3 yıl ve 3-4 dalga halinde sürdüklerinin görüldüğüne işaret eden JPMorgan analistleri, “sonrasındaki 10-20 yılda hiçbir şey olmamış. Pandeminin 2 yılı aşmasıyla, bu noktada olduğumuzu düşünüyoruz. Dört büyük dalga yaşadık. Bu nedenle de önümüzdeki 10-20 yılda iyi olabileceğimize inanıyoruz” diyor.

ÇİNDEKİ TOPARLANMADAN OLUMLU BEKLENTİ

Çin’de büyümeyi destekleyici adımları olumlu bulan ve kısıtlatıcı düzenlemelerin de gevşeyeceğini öngören Kurum, Çin’deki toparlanmanın küresel ekonomik görünümü olumlu etkilemesini bekliyor. Enerji, hammadde, finans ve emtia döngüsü ile ilişkili varlıklarda, gelişen piyasalarda yatırım tavsiyesinde bulunuyor.

JPMorgan’dan ‘dipten al’ tavsiyesi

 

JPMorgan CEO’su 4 faiz artışına rağmen rekor büyüme bekliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)