E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaJP Morgan'dan endeks için AL tavsiyesi---

JP Morgan'dan endeks için AL tavsiyesi

JP Morgan'dan endeks için AL tavsiyesi
23 Haziran 2015 - 10:53 borsagundem.com

JP Morgan, yüzde 11’lik bir düzeltme yaşanmasının ardından DAX hissesi almak için zamanın uygun olduğunu belirtti

Almanya hisse senedi piyasasındaki rallinin sona ermesi ile birlikte hisseler yatırımcıların satın alması için uygun seviyeye gelmiş olabilir.

Pazartesi günü yüzde 3.9 yükselmesinin ardından DAX, tahmini gelirlerin 14.4 katı işlem görüyor. Söz konusu seviye, daha geniş Avrupa piyasasına kıyasla 7 ayın en düşüğü olarak kaydedildi. Bu seviye ile birlikte JPMorgan Chase & Co., Almanya hisselerinde tekrar satışa geçmek için uygun zaman olduğunu belirtti. Banka yıl sonuna kadar yüzde 13 yükseliş ile endekste 13,000 puan seviyesine gelineceği tahmininde bulunuyor.

Almanya hisseleri Pazartesi günü 2012’den bu yana en büyük ralliyi gerçekleştirdi. Hisselerdeki yükselişte Yunanistan krizinde çözüme yaklaşıldığı iyimserliği etkili oldu. Bu çeyrek dönemde Batı Avrupa’daki en büyük düşüşleri kaydetmelerinin ardından yatırımcılar Almanya hisselerinin bu yıl diğerlerine göre daha büyük bir ralli yapma potansiyeline sahip olduğu spekülasyonu yapıyorlar. Almanya ekonomisindeki gelişme karların artmasını sağlayarak hisse senetlerin olumlu etki yapabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)