E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJirinovskiy: Oyunun sonuna geldiler, ABD’de devrim başladı---

Jirinovskiy: Oyunun sonuna geldiler, ABD’de devrim başladı

Jirinovskiy: Oyunun sonuna geldiler, ABD’de devrim başladı
09 Haziran 2020 - 11:25 borsagundem.com

Rusya Liberal Demokrat Parti (LDPR) lideri Vladimir Jirinovskiy, ABD’de ‘devrimin başladığını’ ve yaşanan kaosun devrimsel değişikliklere yol açacağını ifade etti

Telegramdan açıklama yapan Rusya Liberal Demokrat Parti (LDPR) lideri Vladimir Jirinovskiy, ABD’de günlerdir süren kaosun, ‘yukarıdakiler’ ve ‘aşağıdakiler’ olarak nitelendirdiği yönetim ve halk arasındaki anlaşmazlıklardan kaynaklandığını belirtti.

Tartışmalı açıklamalarıyla bilinen Jirinovskiy, “Oyunun sonuna geldiler, devrim başladı. Demokratlar her şey kaybettiler, bu yüzden de (ABD Başkanı Donald) Trump’ın Amerika’yı yönetmesine engel oldular. Aşağıdakiler bunu gördü ve harekete geçti. Bir kargaşa yaratmaya karar verdiler” ifadelerini kullandı.

ABD’de olanların devrimsel değişikliklere yol açacağını belirten Jirinovskiy, yaşanan ‘gürültü patırtının ardından kabir sessizliğinin’ geleceğini ifade etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ZELİHA KARAKAŞLI09 Haziran 2020 16:30

    ABD de devrim başlaması için 5 tane dünya yı yöneten yahudi sülalelerin komple yok edilmesi gerekmektedir.yoksa hiç bir şey olmaz.

  • HASAN TOSUN09 Haziran 2020 14:41

    EVET DÜNYANIN DEMOKRAT OLMAYAN,İNSAN HAKLARI OLMAYAN,GELİRİN %85 Nİ NÜFUSUN % 10 NUN  SÖMÜRDÜĞÜ KAPİTALİST KATİL SÖMÜRGECİ DÜNYANIN  BAŞ BELASI İSRAİLLE BİRLİKDE CANININ CEHENNEME GİTMESİNİ İSTEDİĞİM  İKİ ÜLKE.

  • AkTorol Ahmet Ötzbir09 Haziran 2020 12:25

    Evet, :ABD vatandaşları osmanlı bayrakları ile eskiyi özlüyor. ABD devrim yapıyor, osmanlının adil ve adaletli yönetim modelini istiyor. Dedeleri 1900 lü yıllarda osmanlıyı tanımış ve o günlerin ABD ye gelmesini istiyor. ABD halkı uyandı. Detayları ahmet abicim birazdan açıklar. Ben teasır yayınlamış olayım. 

  • vs09 Haziran 2020 11:43

    adam doğru söylüyor.eninde sonunda allah´ın izniyle hakimiyet türklerin olacaktır.inşallah