E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJeff Bezos gayrimenkule doymuyor: 23 milyon dolarlık bir yatırım daha---

Jeff Bezos gayrimenkule doymuyor: 23 milyon dolarlık bir yatırım daha

Jeff Bezos gayrimenkule doymuyor: 23 milyon dolarlık bir yatırım daha
19 Ağustos 2021 - 13:08 borsagundem.com

New York Post'tan Jennifer Gould'un haberine göre, Amazon ve Blue Origin'in kurucusu, 212 Fifth Avenue'deki 4,155 metrekarelik bir alan için 23 milyon dolar ödedi.

2019’da MacKenzie Scott’tan boşandığından beri Bezos, rekor kıran bir gayrimenkul portföyü biriktiriyor. Şubat 2020’de, daha önce milyarder David Geffen’e ait olan Hollywood tarihinin önemli bir parçası sayılan Warner mülkünü satın aldı. 165 milyon dolarlık satış, California eyalet tarihindeki en pahalı ev satışıydı ve Variety’ye göre; Bezos konutun yanına 10 milyon dolarlık bir ev daha ekledi.

Son olarak da New York’un seçkin muhitlerinden birinde 23 milyon dolarlık bir yer daha aldı. Bezos, aynı yerde halihazırda 96 milyon dolar değerinde gayrimenkule sahip: Bir çatı katı, altında iki daire ve Nisan 2020’de satın aldığı 16 milyon dolarlık bir mülk daha…

Real Deal’e göre, 1912 yılında yapılan 24 katlı Gotik binadaki komşuları arasında Teksaslı milyarder Ed Bass ve ESPN sunucusu Mike Greenberg gibi isimler yer alıyor. Bina sakinlerinin birçoğu pandemi sırasında şehri terk etseler de Gimme’ye, varlığı ile mülk değerlerinin artmasına yardımcı olduğu için Amazon’un kurucusunun komşuları olmasından heyecan duyduklarını söylüyor.

Habere göre; dört yatak odalı, dört banyolu daire, mermer zeminlere ve büyük pencerelere ve Dünya Ticaret Merkezi ile Madison Square Park’ın manzarasına sahip. Binanın olanakları arasında fitness merkezi, golf simülatörü, yoga stüdyosu, oyun odası ve film gösterim odası yer alıyor.

Bezos daha önce Washington DC’deki eski bir tekstil müzesini de 23 milyon dolara satın almıştı. Bezos’un gayrimenkulleri arasında Manhattan’ın Yukarı Batı Yakası’nda Central Park’a bakan bir binada dört daire ve Seattle ve Teksas’tan mülkler de var.

Şirketlerin 2021 yılı 2. çeyrek kar zararları

 

Aşılamanın en düşük olduğu ilde aşı olana hediye çeki!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emekci19 Ağustos 2021 13:20

    23 milyon dolar için çene yormaya değmez. hoş, bist'te 23 milyon etmeyen şirketlerin hisseleri işlem görüp milleti oyalıyor ya