E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemJaponya: Olimpiyatlar ertelenmeyecek---

Japonya: Olimpiyatlar ertelenmeyecek

Japonya: Olimpiyatlar ertelenmeyecek
11 Mart 2020 - 13:49 borsagundem.com

Bu yıl Tokyo'da yapılacak olan Olimpiyatların korona virüs nedeniyle ertelenmesi gündemdeyken Olimpiyat Komitesi Başkanı Mori, herhangi bir ertelemenin yapılmayacağını duyurdu.

Tokyo 2020 Olimpiyatları Organizasyon Komitesi Başkanı Yoshiro Mori, ekibinin Olimpiyat oyunlarıyla ilgili planları değiştirmeyi düşünmediğini ve korona virüsten dolayı Olimpiyatın ertelenmesini öneren bir üst düzey yöneticinin özür dilediğini açıkladı.

Daha önce yapılan bir açıklamada, organizasyon komitesinin yürütme kurulu üyelerinden biri, Olimpiyatların bu yaz yapılamaması durumunda bir ya da iki yıl ertelenmesinin "en makul" seçenek olduğunu ifade etmişti.

"Olimpiyatların güvenli ve emin bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak için hazırlıklarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz, bu bizim temel duruşumuz" diyen Mori, "Bu yüzden rotamızı ya da planlarımızı değiştirmek gibi bir niyetimiz yok" diye ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)