E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİzmir'de FETÖ operasyonu: 47 gözaltı---

İzmir'de FETÖ operasyonu: 47 gözaltı

İzmir'de FETÖ operasyonu: 47 gözaltı
23 Temmuz 2019 - 09:20 borsagundem.com

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ'nün TSK'deki kripto yapılanmasına yönelik soruşturmada 35'i muvazzaf 47 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının TSK'deki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturmaları devam ediyor.

Bu kapsamda FETÖ'nün TSK yapılanması içerisinde faaliyet gösterdikleri ve "mahrem imamlarca" ankesör ya da büfe telefonlarından arandıkları belirlenen 35'i muvazzaf 47 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi. 

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince İzmir, İstanbul, Ankara, Afyonkarahisar, Amasya, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Eskişehir, Gümüşhane, Isparta, Kocaeli, Kahramanmaraş, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Niğde, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tekirdağ ve Zonguldak'ta belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda 31 şüpheli gözaltına alındı.

Diğer zanlıların yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Gözaltı kararı verilenler arasında aktif görevde 1 yarbay, 30 astsubay, 2 üsteğmen, 2 uzman çavuş ile 5 ihraç astsubay, 4 emekli astsubay, 1 istifa eden astsubay, 1 sözleşme feshi üsteğmen ile teğmen bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nihat23 Temmuz 2019 14:00

    Siyasette kirlilik hiç bir zaman bitmez!  Örneğin Jefferson ile chp nin söylemleri arasında ne fark var?  Biri İngilizce  diğeri Türkçe aynı şeyleri söylüyor.  Ypg Türkiye ye zarar vermez diyor her ikisi de!  Tabi Amerika  10 bin  tır silah ta veriyor. Chp ise çözüm sürecini sürdürmek peşinde!  Ayrıca Reis in liderliğini içine sindiremeyip çok farklı mecralarda koşmak isteyenler de Ak  Parti nin içinde var.  Kendini gizlemiş  mason u var bilderberg lisi var!  Var da var.  Direk olarak feto bağlantılı gizli şifreli görüşen olsaydı zaten bulunurdu!  Ancak  üst düzey siyasilerin haberleşme yöntemleri çok daha farklıdır!  Bu yüzden çok kesin delillerle tesbit edilmeden  harekete geçilemez!  Siyasi kimliğinin arkasına çok kolay saklanabilirler.  2-3 sene içerisinde çok şaşırtıcı olaylar olacak!  Eninde sonunda yakalanacaklar.

  • ersan23 Temmuz 2019 11:30

    siyası ayağına nezaman gelecek.^3.SENE SONRAMI

  • seçmen23 Temmuz 2019 11:27

    siyasetteki kirlilik ve fetönün siyasi ayağı temizlenmedikçe bu ülke arınmayacaktır. bizim dönemimizde kışlalarda harbiye marşı, onuncu ylı marşı söylenirdi,  şimdi kışlalarda mehter marşı söyleniyor, kendinizi osmanlı yeniçeri ocağında sanıyorsunuz, ne oldu Atatürkçü yurtsever subaylara, neyi temizliyorsunuz, kimi kandırıyorsunuz,

  • Meto23 Temmuz 2019 09:26

    Namussuzlar sizi.hem kurumlardaki pislikler ve onun işbirlikcileri aynı zamanda zihni işbirlikçileride temizlenecek.