E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİzmir'de 4,9 büyüklüğünde deprem---

İzmir'de 4,9 büyüklüğünde deprem

İzmir'de 4,9 büyüklüğünde deprem
04 Kasım 2022 - 04:01 borsagundem.com

İzmir Buca'da 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem çevre illerde de hissedildi

İzmir'in Buca ilçesinde gece yarısı meydana gelen 4,9 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe yol açtı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, İzmir'in Buca ilçesinde yaşanan depremin büyüklüğü 4,9 olarak açıklandı. Yaşanan sarsıntının derinliği ise 14,47 kilometre olarak kaydedildi. AFAD'a göre depremin meydana geliş saati 03.29.

Deprem çevre illerden de hissedildi

Buca merkezli 4,9 büyüklüğündeki deprem İzmir'in tüm ilçelerinin yanı sıra çevre illerde de hissedildi.

Soyer'den Twitter paylaşımı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, depremin hemen ardından paylaştığı tweette şu ifadeleri kullandı:

İzmir'de ve çevre illerde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuzdayız. Kimsenin zarar görmemesini diliyorum.

Bakan Kurum: İzmir'de 1404 konut, 289 iş yeri teslim edildi

 

Üzerinden iki yıl geçti, acılar taptaze

 

İzmir'de 6,6 büyüklüğünde deprem

 


 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (04 Kasım 2022 08:59

    Bazı evler 45 - 50 yıllık ve  o kadar eski evler varkıi malesef bunlar ev dğeil. Çaresizlikten oturulan, satış olduğunda talep bulan binalar.. Bu işleri çözemedik ve çözemiyoruz...Belediyeler kanunlar ile bu işlere girmeden çözüm olmayacak gibi.Aslında belediyeler büyük konutları oluştursa hem verdiği hizmetler sadeeleşecek hamde bakmakla zorunlu olduğu caddeler sadeleşecek. En iyiside huzurlu olucaz... Bir an kötü gelsin akıllara, bayraklıda sadece enkaz çalışmalarına kaç apartman dairesi yapılabilirdi ? kaç apartman hane inşa edilirdi o masraf ile... canlar geri gelmez açmıyorum bile tartışmaya... Yani kötü deprem olduğunda yıkılan binalar kadar kurtarma ve ankaş çalılması yapıyoruz.. eee yıkıldını düşünelim ve o parayı oraya yenilemeye harcayalım. ingilizlerin yöntim mantı bu. olmadan harca, olayı engelle.

  • baran04 Kasım 2022 10:27

    İzmir bakımsızlıktan pislikten geçilmiyor. Sanayisi bile şehrin ortasında kalmış!  Beld. nin söz verip te kentsel dönüşün için uygulama sözü verdiği mahallerde bir kaç ev yıkıldığı ile kalmış!  Yıllardır bir çalışma yok. Bir proje yok. Bir gelişme yok.  Trafik rezalet!  Orada da hiç bir çalışma yok. Devlet yatdımı ile yapılan İzban olmasa bir de Binali Yıldırım ın yaptırdığı Konak Tüneli trafik tamamen felç olurdu. Hep inkar eden ahmak kafa bedelini öder!