E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın fenni mesulü tutuklandı---

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın fenni mesulü tutuklandı

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın fenni mesulü tutuklandı
31 Mart 2021 - 00:09 borsagundem.com

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan ve 37 kişinin yaşamını yitirdiği Rızabey Apartmanı ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında binanın mimari proje müellifi ve fenni mesulü olduğu anlaşılan A.S.B. tutuklandı.

Merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 30 Ekim'deki depremde yıkılan binalarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Rıza Bey Apartmanı'nın mimari proje müellifi ve fenni mesulü A.S.B. tutuklandı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Rıza Bey Apartmanı mimari proje müellifi ve fenni mesulü A.S.B'nin İstanbul'da olduğu belirlendi. Çatalca ilçesinde yakalanan, ifadesi SEGBİS ile alınan A.S.B, cezaevine gönderildi.

7 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde 117 kişi hayatını kaybetmiş, Bayraklı ilçesinde yıkılan binalarla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 7 kişi tutuklanmıştı.

"İzmir depremi fayları tetikledi!"

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • keklik31 Mart 2021 09:38

    istanbulda inşaat yapanlar bence ülkeyi yavaştan terk etsin:)

  • Vatandaş 31 Mart 2021 07:19

    İnşaat iskeletine toplam maliyetinin %25 anca gider onu da hileli yapıyorlar vesselam..her işte sahtekarlık almış başını gitmiş hiç mi hesap gününden korkmazsınız hiç mi EMPATİ yapmazsınız? Veya insan şerefini onurunu namusunu düşünmez mi !! Gözleyin maymunlar bile daha insani neredeyse