E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİYİ Parti Genel Sekreteri: Millet İttifakı bitmiştir---

İYİ Parti Genel Sekreteri: Millet İttifakı bitmiştir

İYİ Parti Genel Sekreteri: Millet İttifakı bitmiştir
01 Haziran 2023 - 14:21 borsagundem.com

İYİ Parti Genel Sekreteri Poyraz, Millet İttifakı'nın bir seçim ittifakı olduğunu ve 28 Mayıs itibarıyla bittiğini açıkladı.

28 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle ayrılması sonrası Millet İttifakı’na mensup partilerin alacakları pozisyonlar merak konusu. Bu bağlamda Millet İttifakı bileşenlerinden İYİ Parti'nin Genel Sekreteri Uğur Poyraz'dan, katıldığı bir canlı yayın programında çarpıcı bir açıklama geldi.

Uğur Poyraz, “Tüm ittifaklar seçim ittifakıdır, seçim bittiği zaman tüm ittifaklar ortadan kalkar. Yani 14 Mayıs genel seçimleri bitti, ittifak tamamlandı. Cumhurbaşkanı müşterek adayımız Sayın Kılıçdaroğlu’nun 28 Mayıs’a kalan ikinci turu için ittifak içindeki partiler mücadelelerini vermiştir, 28 Mayıs itibarıyla da bu ittifak bitmiştir” dedi.

Öte yandan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Cihan Paçacı da, İYİ Parti’nin Millet İttifakı içindeki geleceğine ilişkin, "Bundan sonraki süreçte doğal olarak muhalefet partileri kendi içerisinde bir iş birliği içerisine girerler. Bunun adına 'ittifak' da diyebilirsiniz, 'iş birliği' de diyebilirsiniz; ama şu an itibarıyla gündemde iş birliği yapacak herhangi bir konu söz konusu değildir" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'de şok istifa

 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin resmi sonucu açıklandı

 

YSK kesin seçim sonuçlarını bugün açıklayacak

 

Milletvekili seçim sonuçları Resmi Gazete’ye gönderildi

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)