E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİtalyanlar AB bayraklarını indiriyor---

İtalyanlar AB bayraklarını indiriyor

İtalyanlar AB bayraklarını indiriyor
01 Nisan 2020 - 17:43 borsagundem.com

Dünyayı etkisine alan korona virüs nedeniyle en çok kaybı İtalya verdi. AB'den gereken desteği alamayan İtalyan siyasetçiler AB bayraklarını indirmeye başladı

Çin’in Vuhan kentinde aralık ayında ortaya çıktıktan sonra hızla tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını sağlık ve ekonomik etkilerinin yanı sıra uluslararası kuruluşların geleceğinin de sorgulanmasına neden oldu. Salgın karşısında karar almakta zorlanan ve üyeler arası dayanışmayı sağlayamayan Avrupa Birliği’nin (AB) geleceği tartışılır hale geldi.

Avrupa’da salgından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İtalya’da siyasetçiler, salgınla mücadelede ülkelerinin yanında olmayan AB’ye sosyal medya hesaplarından paylaştıkları eylemlerle tepkilerini gösteriyor. İtalyanlar AB bayraklarını indirerek yerine İtalya’nın bayrağını çekti.

AB’ye bayraklı tepki

Tepki furyasında öncülüğü ise İtalya Temsilciler Meclisi Başkan Yardımcısı Fabio Rampelli başlattı. Rampelli, odasında bulunan Avrupa Birliği bayrağını kaldırdı, yerine İtalya bayrağı astı. Öte yandan, Rampelli’ye Cadoneghe Belediye Başkanı Marco Schiesaro da katıldı. Schiesaro belediye binasının önündeki AB bayrağını iple bağlayarak bu duruma tepki gösterdi, o anları da kameraya kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR01 Nisan 2020 23:17

    ELVEDA Avrupa Birliği, bir KORONA'LIK CANI VARMIŞ! Ülkeme müjdeler olsun, ASLA AB ÜYELİĞİ OLMAYACAK (çünkü AB dağılacak), KÜRESEL T.C. KENDİ PAKTINI KURACAK!..

  • oğuz01 Nisan 2020 23:02

    Almanya ve fransa her zaman kendini düşünmüştürtür ve ab en çok onlaın işine gelmektir aynı evde kardeş gibi yaşıyorsun ama kardeşin ölüyor ve yardım etmiyorsun nunların yaptığı budur. içimizdeki sahte türk olan almabci fransızlarda bunlar gibi insan değiller...

  • akın01 Nisan 2020 22:42

    Virüs Projesi amacına ulaşıyor.AB dağılacak.Kurmayı planlandıkları Avrupa ordusu tarih oluyor.İtalya zaten zayıf halkaydı.İlk kopan konum olarak en iyi durumda olan İtalya olacak.İtalya bundan sonra malum aile tarafından ele geçirilecek.

  • bir yorum.01 Nisan 2020 19:51

    kardeşim bu virüs işini islama bağlıyorlar bundan daha saçma bir şey yoktur . bu virüs işi sunidir insanlar çıkarmıştır bunun allahla ilgisi yoktur.abd de bazı insanlar güçü ele geçirmek için laboratuvarda ürettirdiği bir bulaşıcı virüsü yaymasından başka bir şey değildir. Neyse bu gidişle ab de dağılacak gibi derin aileler karşı hamle yapacaklar gibi geliyor bana 

  • Unifeb meto01 Nisan 2020 18:44

    Bu salgın sonbahar aylarına kadar hafifletilemezse artık dünyada bir gıda sıkıntısı başgösterecek.eeee insanlara 7 yıl bolluk olacak arkasındanda 7 yıl kuraklık olacak onagöre tedbir al diye vasiyet edilmis....bu konuda allaha sükür iyi durumdayız.tesekkürler sevgili ülkem.

  • Ömer adna 01 Nisan 2020 18:18

    Bizim bu iki yüzlü ab nin yanında ne işimiz var adamlar kendi birlik ülkelerine bile arkalarını dönüyor . İtalya haklı olarak isyan bayrağını çekti. Bu virüs işi duzelsin .esas deprem ozaman

  • Ac01 Nisan 2020 18:12

    İyi gün dostluklarını kötü gün açıga çıkarır Düna kadar İslam hobi şimdi ise tek kurtuluş islam

  • batı01 Nisan 2020 20:00

    sen oku duanı .bekle aşını. anca beklersin

  • 12301 Nisan 2020 18:39

    lan islam ulkeleri daha beter. orumcek kafali

  • Mehmet01 Nisan 2020 18:08

    Parasız kalınca geri dönerler. .. Diye düşünür alamanya ve Fransız elitler.