E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİtalya'da son 24 saatte 464 kişi hayatını kaybetti---

İtalya'da son 24 saatte 464 kişi hayatını kaybetti

İtalya'da son 24 saatte 464 kişi hayatını kaybetti
23 Nisan 2020 - 19:33 borsagundem.com

İtalya'da Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 464 artarak 25 bin 549'a yükseldi.

İtalya'da 2 aydır süren Kovid-19 salgınına ilişkin son bilgiler Sivil Savunma Kurumundan yapılan yazılı açıklamayla duyuruldu.

Açıklamada, yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 464 artarak 25 bin 549'a yükseldiği bildirildi.

İtalya "2'nci aşama"yı tartışıyor

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, hükümet, Başbakan Giuseppe Conte'nin kademeli normale dönüşte "virüsle birlikte yaşanılacak dönem" olarak tanımladığı "2'nci aşama"ya yönelik hazırlıkları ele alıyor.

Conte'nin, ekonomik faaliyetlerin normale dönmesinden sorumlu komiser olarak atadığı Vittorio Colao ve ilgili bakanlarla, 2'nci aşamada faaliyete geçmesine izin verilecek sektör ve işletmeleri ele aldığı bildirildi.

Başbakan Conte'nin ayrıca, sendika temsilcileriyle de video konferansla toplantı yaptığı ve burada 4 Mayıs'ta imalat, inşaat ve bazı ticari işletmelerin faaliyetlerine geri dönme izninin verileceğinden bahsettiği belirtildi.

Diğer yandan, Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio da Instagram sayfasından, 2 aydır Kovid-19 salgınıyla mücadele eden İtalya'ya aralarında Türkiye'nin de olduğu tıbbi yardım gönderen ülkelere teşekkür mesajı paylaştı. 

Prof. Ovalı: Korona virüs aşısı hayvan deneyi aşamasına geldi

Almanya'da Kovid-19 vaka sayısı 151 bini geçti

İngiltere'de korona bilançosu: 18 bin 738 ölüm

ABD'de son verilere göre bin 710 kişi hayatını kaybetti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)