E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİtalya'da belediyeler ışık kapattı---

İtalya'da belediyeler ışık kapattı

İtalya'da belediyeler ışık kapattı
11 Şubat 2022 - 00:52 borsagundem.com

İtalya'da belediyeler, yükselen enerji faturaları dolayısıyla tarihi yapıların ışıklarını kapatarak sembolik bir protesto gerçekleştirdi

İtalyan Belediyeler Birliği'nin (ANCI) çağrısıyla ülke genelinde pek çok belediye, artan elektrik harcama maliyetlerini protesto maksatlı kentlerindeki önemli ve tarihi yapıların ışıklarını birkaç saatliğine söndürdü.

Başkent Roma'da tarihi belediye binası Campidoglio, Floransa'daki tarihi Vecchio Sarayı ve Vecchio Köprüsü ile Milano'daki Marino Sarayı ve Sforzesco Kalesi başta olmak üzere ülke genelindeki önemli anıtsal yapıların, yerel saatle 20.00'de ışıkları kapatıldı.

Dikkat çekmek için böyle bir eyleme gittiklerini aktaran ANCI Başkanı Antonio Decaro, hükümetin desteğinin yeterli düzeyde olmadığını belirtti.

Başbakan Mario Draghi, dün yaptığı açıklamada, hükümet olarak enerji fiyatlarına müdahale konusunda çalıştıklarını ifade etmişti.

Bakan Dönmez'den elektrik ve doğalgaz faturası açıklaması

 

Ankara'da elektrik zirvesi

 

Bakan Dönmez'den 'elektrikte yeni düzenleme' açıklaması

 

Elektrik faturasını düşürecek 4 formül

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hilmi gider11 Şubat 2022 19:53

    Bitcoin yasaklansın enerji kırizi biter insanlıgın sonu batık coin

  • Ödemeyin11 Şubat 2022 09:59

    Ödemeyin faturaları chp li belediyeleri gönderelim başkanları bedava elektrik sizede versin :D

  • Mucise Reis ;)11 Şubat 2022 09:47

    İtalya da halkı isyana teşvik etmek , milleti anarşi olaylarına teşvik etmek.. :D  terör ve ayaklanma protestosu bunlar vb.... Demek demokratik hakmış bu yaşananlar. Tv de gördüğümüz, sokakda güldüğümüz... x parti binası önündeki kaptan yemek yiyen karnını doyuran, ben  gazeteciyim diyenlere duyurulur. Kendinize boy aynasından bakın :D