E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİşte ‘sanal borsa’ yarışması… Risk almadan büyük oyna---

İşte ‘sanal borsa’ yarışması… Risk almadan büyük oyna

İşte ‘sanal borsa’ yarışması… Risk almadan büyük oyna
25 Ocak 2019 - 15:07 borsagundem.com

İTÜ Yatırım Kulübü Türkiye çapındaki organizasyona 6. kez imzasını atıyor. Tüm üniversite öğrencilerine açık Sanalborsam yarışması 18 Şubat’ta başlıyor.

İTÜ Yatırım Kulübü tarafından 18 Şubat – 15 Mart 2019 tarihlerinde gerçekleşecek olan Türkiye’nin ilk sanal borsa yarışması Sanalborsam 6. kez öğrencilere borsa deneyimi kazandırma fırsatı sunacak!

Kulüp tarafından paylaşılan basın bülteninde yarışmayla ilgili detaylar şöyle:

Yarışmanın amacı Türkiye’deki tüm üniversite öğrencilerinin risk almadan maddi kaygılardan uzak bir şekilde borsa deneyimi kazanmasını sağlamaktır. 2012 yılında Türkiye’de ilk defa kulübümüz tarafından düzenlenen  Sanalborsam, borsa yarışması alanında diğer kulüplere de öncülük etmektedir.

Bir ay süren yarışmanın öncesinde alanında uzman kişiler tarafından yarışmacılarımıza borsa hakkında eğitimler verilir.

PORTFÖYÜ EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETMEK

Yarışma süresince katılımcılar kendilerine verilen 100.000 TL değerinde sanal parayı diledikleri gibi borsada değerlendirip portföylerini en iyi şekilde yöneterek sanal paralarını katlamaya çalışırlar.

Yarışma sonunda dereceye giren katılımcılara ve hafta birincilerine ödüller verilir.

Geçmiş yıllarda düzenlenen Sanalborsam yarışmasında dereceye giren öğrencilere Iphone 7, Asus laptop, Work and Travel, Yurtdışı Dil Eğitimi, VIP maç bileti, online yabancı dil eğitim kursları,  konser biletleri, yurt içi ve yurt dışı turlar, yurt dışı gönüllülük kampları, hediye çekleri gibi birçok ödüller verilmiştir.

Bu sene daha farklı ve daha da ilgi çekici ödüllerle gerçekleşecek olan Sanalborsam yarışmasında siz de yerinizi almayı unutmayın!

Detaylı bilgi ve kayıt için : www.sanalborsam.org

* Kontenjan sınırlıdır…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sinyor26 Ocak 2019 00:50

    Sanaldan ebem de oynar.üniversiteli genclik gerçek parayi tahtaya sokunca, bi diplomada hayat üniversitesinden alirlar.ha ha haaaaaa.... yatirim tavsiyesi degildir.

  • misafir25 Ocak 2019 15:23

    Borsa yatırım yapıyorsan risk almışsın demektir. Risk almadan büyük oyna ifadesi bu yazı içeriğiyle çelişiyor.