E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİşte Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye maliyeti---

İşte Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye maliyeti

İşte Jorge Jesus'un Fenerbahçe'ye maliyeti
21 Mayıs 2022 - 18:46 borsagundem.com

Portekiz basını, Jorge Jesus'un Fenerbahçe ile anlaşmasına dair detayları iletmeye devam ediyor. Son haberlere göre Fenerbahçe, Jesus ve ekibine toplam 7 milyon Euro maaş ödeyecek.

Fenerbahçe'nin teknik direktör Jorge Jesus ile yaptığı prensip anlaşmaya dair Portekiz'den yeni haberler gelmeye devam ediyor.

Record'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Jorge Jesus ve ekibine toplam 7 milyon Euro maaş ödemesi yapacak. Fenerbahçe ve Jorge Jesus arasında sözleşme, tek şartın gerçekleşmesi halinde geçersiz kılacağı şekilde imzalandı.

Ali Koç ile Jorge Jesus'un uzun süren görüşmeler ve doğrudan temaslar yaptığı, bunun sonucunda sözleşmenin imzalandığı kaydedildi.

Jorge Jesus'un imza attığı sözleşmenin geçersiz olması için Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi bileti alamaması gerekiyor. Bu ihtimal de zaten oldukça düşük. İki taraf arasında Aralık 2021'den beri Fenerbahçe ile görüşmelerin olduğu, Portekizli teknik direktörün sezon sonunda Şampiyonlar Ligi bileti alınması halinde geleceğini ilettiği vurgulandı.

Anadolu Efes Avrupa Şampiyonluğu için sahada

 

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray tarihine geçti

 

Miralem Pjanic, Beşiktaş'a veda etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Abbas demir22 Mayıs 2022 20:13

    Yuh 7 milyon euro.tebrikler koç baskanim kinci yari lider olan ismail hocayi ekarte edip ,böyle büyük bir ustayı getirdiğin için.

  • baran22 Mayıs 2022 17:03

    Birazcık utanın, birazcık insaf edin o verdiğiniz dövizler sizin paranız değil.  Binlerce işçinin alın teri. Bırak 10 ncu olsun 13 ncü olsun ne fark eder? İthal futbolcu ile olacağına hiç olması yabancı teknik direktör zaten fazladan bunlara ne yapacak?  Futbolcuya koş daha hızlı koş diyecek bizim şımarıklar  şımartılmışlar 3 günde isyan çıkaracak  sonuç adam çekip gidecek!  Daha senin futbolcun saha da koşmaktan aciz hatta fazladan koşmayı(genel de bütün takımlar)  (Ortalama koşu ve fizik üstünlüğü Avrupa da aşağı yukarı en az olan ülkeyiz)  zul görüyor. Buna ne öğreteceksin?  

  • RAMO CANCAN22 Mayıs 2022 16:48

    Bu yabancı sevdası nedir arkadaş.bu ülkede bundan üstün yüzlerce genç teknik direktör var fakat şans verilmiyor.mesala yılmaz vural bir getirinsene takımın başına.

  • Sedrettin Özdemir 22 Mayıs 2022 12:58

    Keşke İsmail Hocayla sözleşme yenilense ne güzel olur. Ben Ali Koç başkana güveniyorum. Vefalıdır.

  • Ibo22 Mayıs 2022 12:58

    Yabancilara vermeye ne kadar meraklisinz

  • Ali21 Mayıs 2022 23:11

    Ali Koç paraları saçmaya gelmiş orta direk hocalara ve futbolcuları topluyor. İsmail i şurda bırakmak düpedüz vefasızlıktır.

  • Kaçan Grup21 Mayıs 2022 20:42

    ali koç kadar yeteneksiz, başarısız ikinci bir başkan görmedim

  • pehh21 Mayıs 2022 20:29

    13 haftada istifa eder - 7 milyon Euro alir gider- Takim yine ismail kartala kalir.  Fener trabzon gibi 40 yil sonra kupayi kaldirir.

  • doğru21 Mayıs 2022 22:09

    fenerin gerçek sahipleri ismail kartal, aykut kocaman, volkan demirel,  rıdvan dilmen. diğerler hikaye.....  işte fener, işşte ssahipleri