E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşte Esad'ın sarayı---

İşte Esad'ın sarayı

İşte Esad'ın sarayı
18 Eylül 2018 - 11:49 borsagundem.com

İsrail, Suriye'de aralarında başkanlık sarayının da bulunduğu birçok noktanın fotoğraflarını dünya ile paylaştı

İsrail, Suriye’nin başkenti Şam’da Beşar Esad'ın sarayını uydudan görüntüledi.

İsrail Savunma Bakanlığı, devlet başkanlığı sarayının yanı sıra Şam Havalimanı ve rejime ait bir askeri üssün uydudan çekilmiş fotoğraflarını basınla paylaştı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada fotoğrafların İsrail'e ait 'Ofek 11' adlı istihbarat uydusu tarafından çekildiği belirtilerek, "Bu fotoğraflar OFC 1 isimli ilk İsrail uydusunun fırlatılmasının 30. yıl dönümü vesilesiyle sunuldu" ifadesine yer verildi.

Öte yandan İsrail basınında, Esed rejimi için stratejik öneme sahip bölgelerin uydu fotoğraflarının Tel Aviv yönetimi tarafından yayınlanması, İsrail'in 'taktiksel tehdidi' olarak yorumlandı.

İran'ın Suriye'ye yerleşmeye çalıştığını sık sık iddia eden İsrailli yetkililer, Tel Aviv'in Suriye'deki İran varlığına karşı olduğunu dile getiriyor.

Bir süre önce yerel basına konuşan ve ismi açıklanmayan İsrail ordusundan bir yetkili, son 18 ayda İsrail'in Suriye'de İran'a ait olduğu ileri sürülen 200'den fazla hedefi, çoğunluğu savaş uçakları tarafından gerçekleştirilen saldırılarla vurduğunu belirtmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TÜRKMEN ELİ18 Eylül 2018 18:45

    SURİYENİN EN KORUNAKLI BÖLGESİNDEN TÖRERİSTLERİ PAKETLEYİP GETİRYORUZ SARAYIN RESMİNİ ÇEKİP PAYLAŞMAK SANKİ MARFETMİŞ GİBİ YAYINLIYOR YAHUDİ UŞAKLARI

  • :D18 Eylül 2018 17:52

    bizde çekebilsek ne reismler çekeriz israilin hergun yayaınlar dururz ahaberde sabahlara kadar 7/24 yayaın yaparız sizin ciğerinizi goruyoruz çekiyoruz diye ama malesef bizde yok öyle bir uydu şuan için :D 2 4saatte 5 dk lık goruntu işte oada belirli alanlarda malum. hava iyi ise bulutsuzsa

  • Nihat18 Eylül 2018 15:05

    Ülkemin kahpeleri burada yorum yapmış! merak etmeyin sıra size de gelecek bu gün 15 şerefsiz daha tutuklanmış! Mit te görevliymişler! Ancak cehenneme gitmeniz lazım kurtulmanız için.

  • tc no nu yaz18 Eylül 2018 17:55

    Sayın NİHAT yorumlu bey...yorumlarınız çok hoşumuza gidiyor isim soy isim derken yinede sizlere ulaşamıyoruz. TC kimlik no yazarsanız ev adresinize bulgur,pilav,pirinç gönderme imkanı bulabiliriz. ilginize yağ larınıza karşılık bizde şeker, çay göndermek isteriz.

  • Ahmet18 Eylül 2018 15:27

    Ülkenin yandaş şak şak cilari sizinde sıranız gelecek merak etmeyin yalakalik ile bir yere varamayacaksınız....

  • Ahmet18 Eylül 2018 14:08

    Ne kadar saray-ı olan varsa başına yikilsin...

  • Nihat18 Eylül 2018 15:02

    Senin üzerine yıkılsın bay hödük

  • Salih 18 Eylül 2018 13:59

    Bnce Esad’ın sarayı daha güzel altın işlemeleri daha fazla Avrupa’da bölesi yoktur E ozaman Avrupa’nın en güçlü ülkesi Suriye

  • KERİM 18 Eylül 2018 15:35

    DOĞRU OLABİLİR....ÇÜNKÜ SURİYE HALKININ YARISINA TÜRKİYE BAKIYOR HERŞEYİYLE DESTEK OLUYOR TÜRKİYE KENDİ HALKINI ZOR DURUMDA BAKARAK BU SURİYELİLERE BAKIYOR İNŞALLAH SURİYELİLER TÜRKİYEMİZN KADRİNİ KIYMETİNİ BİLİR NANKÖRLÜK ETMEZ...ZİRA DAHA ÖNCE SURİYE PKK LILARI BESLEYİP BAKIYORDU TÜRKİYEMİZİİN ALTINA OYUYORDU

  • semih18 Eylül 2018 12:21

    reisin kendisine yaptırdığı saray daha güzel