E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbullulara son dakika yağış uyarısı!---

İstanbullulara son dakika yağış uyarısı!

İstanbullulara son dakika yağış uyarısı!
24 Temmuz 2019 - 12:45 borsagundem.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul ve Kocaeli için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada, İstanbul ve Kocaeli'deki sağanak yağışlarda özellikle saat 12.00 ile 17.00 arasında vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olması gerektiğini vurgulandı.

Açıklamada ayrıca şu ifadeler yer aldı: "Bugün öğleden sonra özellikle kuzey ilçeleri başta olmak üzere İstanbul ve Kocaeli çevrelerinde beklenen yağışların yerel olarak kuvvetli(21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden dün akşam yapılan uyarıda ise, "24.07.2019 Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren Kırklareli çevreleri, Tekirdağ'ın doğu kesimleri (Saray, Çerkezköy, Muratlı, Çorlu, Marmara Ereğlisi), İstanbul'un Avrupa Yakasının batı kesimlerinde (Silivri, Çatalca, Arnavutköy, Büyükçekmece) beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yer yer kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor.

Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadeleri yer almıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cihan24 Temmuz 2019 16:49

    Bugun istanbul sisli fulya mehmetcik caddesinde siddetli yagmur yagdi alt yapi yetersiz yillardir her siddetli yagmurda kanalizasyon tasiyor ve tum boklar ve fareler yollara saciliyor bu yillardir boyle videosunu cekip ibb ye bile yolladim ama sonuc yok bugun yine vatandas olarak aradim biri geri dondu abi yapacak birsey yok dedi demek imamogluda oncekilet gibi cikti bizler siddetli yagmurda bokla ve fareyle yasamaya mecburuz al birini vur otekine 153 bir ise yaramayan sadece yandasa maas vermek icin kurulmus bir birim

  • Okie Dokie24 Temmuz 2019 13:14

    Bu yaz yağmurlarını büyük İstanbul depreminin habercisi olarak görüyorum. Tanrı memleketim İsrail'i kutsasın. Amen.

  • nikalos sikikikolos24 Temmuz 2019 16:24

    Amen benim babam