E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da tedbirsiz yat partileri kamerada---

İstanbul'da tedbirsiz yat partileri kamerada

İstanbul'da tedbirsiz yat partileri kamerada
15 Ağustos 2020 - 11:41 borsagundem.com

Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınına rağmen yatlardaki partiler tüm hızıyla devam ediyor. Maske takmayan, sosyal mesafeye uymayan onlarca kişinin eğlendiği partiler kameralara yansıdı.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemler sonrasında salgının yayılmasını engellemek amacıyla eğlence mekanları geçici olarak kapatılmıştı. Ancak Haliç’te akşam saatlerinde başlayan yat partileri hız kesmeden devam ediyor.

Partiye katılanların maske ve sosyal mesafe kurallarına uymaması dikkat çekti. Partilere katılan kişiler, bu anları sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Adee15 Ağustos 2020 19:20

    Hukumet izlesin nasi saldi milleti sonra soylede boylede hani takipc ceza yaptirim ama garibani buldumu basar cezayi

  • .15 Ağustos 2020 17:22

    Bunları oraya hapsedeceksin 15 gün boyunca

  • MEHMET KARAKURT15 Ağustos 2020 13:49

    Araba garajında 2 el pişpirik atsan kankalarınla, polis tüm televizyon kanallarını arar gelir dünya aleme rezil eder kelepçeyle götürür.

  • Saban15 Ağustos 2020 12:56

    Duzenlemeler fakirlere zengin eglenceleri o kadar kolay denetlenemez acaba luks pavyonlarda restaurantlarda maskeylemi egkence hayati yasaniyor en guzeli camilerde uygilaniyor seni yaratana secde edebilmen icin 1.5metre mesafen olacak maskesiz giremezsin corapsiz giremezsin namazligini evden getireceksin digerinde kural mural yok devam birde dindarlara bazi gerizekalilar gerici der hangi gerizrkalilar gerici acaba

  • Bika15 Ağustos 2020 15:50

    Ayasofya açılışında 3 bin kişiye Covid-19 bulaştığını doktorlar hesaplıyor.

  • Ali15 Ağustos 2020 14:00

    Sonuna kadar haklisin kardeş devlet. Bu zengin züppeler e söz geçiremiyor fakire numaraya gelince gözünün yaşına bakmıyor. Bu isimlerini tespit edecen corona ya yakalanırsa paralı tedavi edecen ki hemde 20 katı fiyata

  • bir dost15 Ağustos 2020 12:52

    nasıl bir ülkede yaşıyoruz allahımmm ... insanlar umursamaz yetkililer her şeyi seyrediyor ... sosyal medya olmasa vay halimize ...

  • Murat15 Ağustos 2020 12:50

    Her gün neden artıyor işte fotoğraf çok güzel anlatıyor. Umurunda bile değil. Ne güzel gülümsüyor. Maske takmayanlar bu kadar uyarılara rağmen hala kurallara uymayı ret ediyorsa yapacak bir şey yok. Benim üzüldüğüm masum ve kurallara uyanlar bundan ciddi zarar görüyor. Sağlıkcılara gerçekten acıyorum. Yazık o insanlara. Yazık herşeylerini feda ediyorlar. Pandemi bölümünde yaşayanlar evlerinde aileri ile görüşebiliyor mu ? Böylemi düşünüyor herkes. Aİlelerinden kendilerini izole etmek zorunda kalıyorlar. Yazık gerçekten yazık. Millet şu sıralar artık herşeyi şöyle düşünüyor. Maske sadece alışveriş merkezlerinde, marketlerde, resmi dairelerde ve banklarda takılır. Onun haricinde önemsiz. Özellikle milletin beynine kazınmış diğer şeyde dışarıda açık havada insanlara bulaşmaz. Bunu böyle düşünen o kadar çok insan varki. Anne babası maske takmazken gençler takar mı ? 

  • Kaçan Grup15 Ağustos 2020 12:07

    içişleri bakanı uyuyor mu?

  • doğru15 Ağustos 2020 12:00

    sağlıkcılar boşuna uğraşıyor...