E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul’da sahte maske operasyonu---

İstanbul’da sahte maske operasyonu

İstanbul’da sahte maske operasyonu
24 Mart 2020 - 16:36 borsagundem.com

İstanbul Sultanbeyli’de polisin düzenlediği operasyonda piyasa değeri 3 milyon TL olan 1 milyon sahte maskeyi ele geçirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ve Sultanbeyli İlçe Emniyet müdürlükleri ekipleri, Sultanbeyli'de izinsiz ve sağlıksız maske üretimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Ekipler, Fatih Bulvarı'nda 5 katlı binanın 4 katında Sağlık Bakanlığından izinsiz ve sağlık koşullarına uymayan şekilde üretim yapan tekstil atölyelerine baskın yaptı.

 Operasyonda piyasa değeri 3 milyon TL olan 1 milyon sahte maske ele geçirildi.

5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)24 Mart 2020 22:48

    Madem sahtesi oluyor, orjinal ve steril yapabilecek duruma getirin ve ürtim yapın. 1 maske bir maskedir. yerli olsun milli üretilsin. 80 milyon insanız ve gelecek ne getirir? bilmiyoruz... Sonuçda, kaçak üretim, gerçek üretim bilmem ama, bunları kullanan bizler vatandaşlar olarak kullandık. Belkide ister istemez, bir çok kişi bu ekipmanlar sayesinde şuan hastalık kapmadan yaşamımıza devam ettik. malum zaten 3 - 5 saat takıp, çöpe attık. hastanede virüslü insanlara karşı kullanmadık. Basit ve sokak ve işyerleri kullanımı için iyi bişe