E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da iki metroda arıza: Yolcular raylarda yürüdü---

İstanbul'da iki metroda arıza: Yolcular raylarda yürüdü

İstanbul'da iki metroda arıza: Yolcular raylarda yürüdü
13 Aralık 2022 - 00:29 borsagundem.com

İstanbul'da, M3 Kirazlı-Başakşehir/Metrokent ve M9 Bahariye-Olimpiyat Metro Hatlarında teknik arıza nedeniyle seferler bir süre yapılamadı. Arızanın giderilmesini bekleyen yolcular araçtan inip raylarda yürümek zorunda kaldı.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M3 Kirazlı-Başakşehir/Metrokent ve M9 Bahariye-Olimpiyat Metro Hatlarımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır." bilgisine yer verildi.

Daha sonra Metro İstanbul'dan yapılan ikinci duyuruda ise her iki metro hattında seferlerin yeniden başladığı bildirildi.

Bu arada bir süre metroda arızanın giderilmesini bekleyen yolcular, daha sonra araçtan inip raylarda ve kenar yolda yürümek zorunda kaldı.

Bazı vatandaşlar, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda, seferlerin durması nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, yaşanan duruma tepki gösterdi.

İstanbul'da deniz ulaşımına fırtına engeli

 

İngiltere'de kötü hava koşulları ulaşımı vurdu

 

Antalya'daki sel hava ulaşımını da etkiledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )13 Aralık 2022 01:05

    Bu tarz durumlarda o hat belirli süre ücretsiz yolcu taşımalı..Yada yolcuların biletlerini tek kullanımlık bilet vererek telafi etmeli. Adam apra verdi hizmeti alamadı. Burada taahüt yerine gelmemiş oluyor. yolcular çıkışda tek kullanımlık bilet almayı hak etti. İnternet alıyoruz evlere, bi rkaç gün çalışmıyor ama bedelini ödemek zorundayız. ama interneti kapatınca gunluk hesap ederek fatura ederler... aynı haksızlık buradada var. internet hizmeti verilmiyorsa sende ceza ödemek zorundasın kullanıcına, internetin olmadıgı günler kadar faturandan gunluk para düşümü gibi.