E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da barajlar alarm veriyor---

İstanbul'da barajlar alarm veriyor

İstanbul'da barajlar alarm veriyor
22 Kasım 2022 - 14:38 borsagundem.com

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 35,47 ile son 12 ayın en düşük seviyesine kadar geriledi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerine göre, kente su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 35,47 olarak ölçüldü.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CHP etkisidir22 Kasım 2022 18:16

    İmamoğlu şimdi cami cami gezip dalga geçtiği yağmur duasına çıkar siz tasalanmayın.

  • Mucise Reis ;)22 Kasım 2022 17:48

    aklımdaki sorulardan biri... şimdi uludağ mesela su kaynakları var.. bu sular dağlarda eriyen karlar vb şişelenıyor... milyonlarca şişeleme... uludağdan bursaya akacak su şişelenip, başka şehirlere gidiyor. o kada rçok kuyu açılmış durumdaki, bu sular Bursa nın yer altı sularını tehdit ediyor. Yer altına gitmesi gereken sular paketlenip başka şehirlere ülkelere gidiyor. Bursa tehlike altında değil mi ? yer altı suyu bitti mi, iklim kalıcı değişir. tarım ve üretimde vb... dereler İstanbul için yön değiştiriyor, farklı yontemle ist ye yönlendiriliyor peki derelerin akması gereken yerler değiştiği için derelerin aktıgı şehirlerin yer altı suyu değişmiyor mu? böylece ilkimde değişmiyo mu ? bu acilen araştırılması gereken uzmanların kafa yorması gereken bir ulusal meseledir. yeraltı suyu = iklimi çevreyi yaşantıyı değiştirir, kalıcı olarak bilimsel formul bu