E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİsrail'i eleştiren muhabir kovuldu---

İsrail'i eleştiren muhabir kovuldu

İsrail'i eleştiren muhabir kovuldu
18 Temmuz 2014 - 21:44 borsagundem.com

CNN, İsrail'i eleştiren muhabir Diana Magnay'ı kovdu

Magnay, canlı yayın esnasında Sderot'taki bir tepede İsrail ordusu IDF'in bombardımanını izleyen İsraillilerin de her bomba düşüşünde sevinç çığlıkları attıklarını Twitter sayfasında tepkili bir ifadeyle paylaşmıştı.

CNN muhabiri buradaki kalabalık tarafından tehdit edildiğini belirten bir tweet atmış 'Sderot'taki tepelerde İsrailliler Gazze'ye düşen bombaları kutluyorlar; 'yanlış bir şey söylersem arabamızı parçalamakla' beni tehdit ediyorlar. İğrenç' yazmıştı.

Magnay'ın paylaşımları sonrası CNN'den bir sözcü tarafından ABD merkezli haber sitesi Huffington Post'a yapılan açıklamada, "Diana, canlı yayında kışkırtılıp tehdit edilince Twitter üzerinden öfkeli bir reaksiyon gösterdi. Ekibimizi doğrudan hedef alanlara yönelik kullandığı dil için çok üzgün" dedikten sonra İsrail-Gazze sınırındaki görev yerinin Moskova olarak değiştirildiğini belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • balık hafızalılara hatırlatma19 Temmuz 2014 00:29

    Hani şu gezi olayları sırasında CNN'e telefonla katılan Başbakanlık Başdanışmanı İbrahim Kalın'ın sözleri kesilmek istenmiş, Kalın konuşmayı sürdürünce yayın kesilmişti. Hatırladınız mı? O zaman birileri CNN'i alkışlıyordu. Şimdi anladınız mı, CNN'in hangi fikre hizmet ettiğini ve düşünce özgürlüğündeki sınırını...

  • çakır18 Temmuz 2014 22:57

    İsrail Müslüman parasıyla teriyle Müslümanları katlediyor islamı kötüleme Israil neden Müslümanlardan korkuyor Müslüman öldürmez terörist değildir aynaya bak israil

  • çakır18 Temmuz 2014 22:15

    Helal sana diana Allah rahmet yağdırsın inşallah