E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakİsrail'den New York'a 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı---

İsrail'den New York'a 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı

İsrail'den New York'a 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı
01 Kasım 2016 - 19:01 borsagundem.com

İsrail menşeili özel yatırım firması Hagshama Fund, New York'a 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı gerçekleştirecek

BORSAGUNDEM.COM

Özel yatırım firması Hagshama Fund, İsrail ve Birleşik Krallık'taki bireysel yatırımcılarla beraber 650 milyon dolarlık bir yatırım bütçesi oluşturdu ve bununla da New York'ta gelecek yıl ihtiyaç duyulan gayrımenkul yatırımları gerçekleşecek.

2009 yılında Hagshama Fund'u kuran Avi Katz'ın yaptığı açıklamaya göre, The Petach Tikva adı verilen İsrail menşeli fon, ortalama geliri 25 bin dolar ve altında olan kişileri hedef alacak. Ayrıca ilerleyen zamanlarda orta sınıfın gelişmekte olduğu Polonya ve Panama gibi ülkelere de sıçrama yapılacak.

Şirketin yüzde 30'luk hissesine sahip olan Avi Katz, artık yatırımın geleceğinin değiştiğini ve isteyen herkesin, küçük meblağlarla dünyadaki herhangi bir yere yatırım yapabileceğini söyldi. Katz, artık işlerin değiştiğini ve eskiden sadece büyük yatırımcıların dünya çapında yatırımlara imza attığını belirtti.

Amerika'da tasarruf oranı 2013 yılından beri düzenli olarak yükselirken, Avi Katz da orta sınıf ve üst orta sınıfı hedef alıyor. Hagshama Fund şu anda 23 bin kadar yatırımcıya sahip ve aynı zamanda Ocak ayında İspanya'nın Madrid şehrinde de bir ofis açacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)