E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail Suriye'yi vurdu---

İsrail Suriye'yi vurdu

İsrail Suriye'yi vurdu
19 Temmuz 2023 - 01:52 borsagundem.com

İsrail'in, Şam'ın çevresindeki bazı askeri noktalara hava saldırısı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Yerel saatle 00.25'te Suriye'nin başkenti Şam'ın çevresindeki bazı askeri noktaların, Golan Tepeleri'nden İsrail güçlerince hava saldırısıyla hedef alındığı iddia edildi.

Suriye'deki haber ajansı SANA'nın askeri kaynaklara dayandırdığı haberde, "Hava savunma sistemlerimiz, düşman füzelerine karşı koyarak çoğunu düşürdü. İki asker hafif yaralandı." ifadeleri kullanıldı.

Şam'ın çevresinde Suriye ordusu ve İran destekli terörist grupların yanı sıra Lübnan Hizbullahı unsurlarının bulunduğu biliniyor.

İsrail, iç savaşın başladığı 2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.

İspanya'da diktatörün liyakat nişanı geri alındı

 

Kremlin'den gözdağı: Rusya'sız tahıl koridorundaki riskleri kim alacak

 

Pentagon'da büyük skandal

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi19 Temmuz 2023 13:40

    Suriye ile aramızı bir an önce düzeltmeliyiz. İsrail Ülkemizden toprak alıyor, hem de sulama kapsamındaki Urfa vb yerlerden , tık yok. Mayınları kaldırıyoruz ,yine ses yok. Suriyeliler Türkiye'ye kaçsınlar diye kendi ülkelerinde bombalanıyorlar ,açık kapı politikası var deniyor. Kendilerine yapılan maddi yardımlar yetmiyormuş gibi onlara mahsus sağlık ocakları yapıyoruz,daha çok çoğalsınlar diye, diplomalarına denklikler veriyoruz, vb ne memleketmiş ya. kendimizi doyuramazken dıştan gelenlere kayırıyoruz%52 nin yanlış siyasi tercihine % 42 olarak katlanıyoruz,Bir beş sene daha nasıl katlanılır bu ekonomiye. Adam çıkmış 147.000 lira maaş alıyorum diyor, benim seçtiğim kişi.. ne diyeyim...

  • Bir dost19 Temmuz 2023 13:21

    Yahudiye veryansın edenler, bir numaralı teşvik edenler çıkaarcılar ahhh ahh kardeşim şeytanlık bu karaktelerde.

  • AHMET ÖZBİLEN19 Temmuz 2023 11:23

    Muslüman ülke olduğu için tüm emperlayalist güçler abd rusya, israil, almanya fransa ingiltere ve diğer yanlaşları müslüman ülkelere darmadağın edip kendileri ise refah içinde yaşıyorlar.