E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail Mısır'ı vurdu---

İsrail Mısır'ı vurdu

İsrail Mısır'ı vurdu
09 Ağustos 2013 - 23:03 borsagundem.com

İsrail ordusunun Sina Yarımadası’na düzenlediği hava saldırısında 5 kişi öldü

İsrail'in Mısır'ın Sina Yarımadası'na yönelik  düzenlediği hava saldırısında 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. İsrail insansız araçlarınca Sina Yarımadası'na  düzenlenen saldırıda 5 kişinin öldürüldüğünü belirten ve ölenlerin "cihatçı  İslamcı" gruplara mensup militanlar olduğunu bildiren Mısırlı yetkililer, saldırıda gruba  ait bir füze rampasının da vurulduğunu açıkladı.
Son 3 günde Sina'da bulunan El-Ariş ve Refah kentleri yakınlarında  Mısır ordusu ile İsrail Hava Kuvvetlerinin düzenlediği ortak saldırılarda 33  militanın öldürülürken silahlı gruplarla Mısır ordusu arasında çıkan çatışmalarda  ise 16 Mısır askeri hayatını kaybetti
Mısır ordusu, seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin görevinden  uzaklaştırıldığı 3 Temmuz'dan bu yana Sina Yarımadası'nda helikopter destekli  operasyonlar yürütüyor.
Sina bölgesindeki militanların 70 kilometre menzilli füzelere sahip  olduğu ve İsrail'in Eilat Havalimanı'na saldırabileceğini iddia eden İsrail  yönetimi, dün akşam Eilat Havaalanı'nı, güvenlik gerekçesiyle 2 saat süre ile  kapatmıştı. (AA)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktay10 Ağustos 2013 00:08

    israil denen haysiyetsiz devlet ile müslümanların ortaklaşa müslüman öldüürdüğünü de duyduk ya mısırın konuşulacak birşeyi kalmamış

  • insan09 Ağustos 2013 23:53

    aaah hitler ahhh neden yaptığın şu işi yarım bıraktın...