E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail: Hamas yanıtını Mossad'a Katar aracılığıyla iletti---

İsrail: Hamas yanıtını Mossad'a Katar aracılığıyla iletti

İsrail: Hamas yanıtını Mossad'a Katar aracılığıyla iletti
07 Şubat 2024 - 00:44 borsagundem.com

İsrail tarafından yapılan açıklamada Hamas'ın ateşkes ve esir takası ile ilgili yanıtının Katar aracılığıyla Mossad'a iletildiği belirtildi

İsrail, işgalini ve saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'nde taraflar arasında müzakere edilen ateşkese ilişkin Hamas'ın yanıtının Katar aracılığıyla Mossad'a iletildiğini ve kapsamlı biçimde değerlendirildiğini duyurdu.

İlgili açıklamada, "Hamas'ın yanıtı Katar aracılığıyla Mossad'a iletildi. Detayları müzakerelere katılan yetkililer tarafından kapsamlı biçimde değerlendiriliyor." denildi.

Hamas akşam saatlerinde çerçeve anlaşmasına ilişkin yanıtını Mısır ve Katar'a ilettiğini açıklamıştı.

Hamas'ın Filistinli gruplarla istişarelerin ardından yanıtını ilettiği vurgulanan açıklamada, "teklifi, tam ve kapsamlı bir ateşkesi garantileyecek, Filistin halkına karşı saldırıları bitirecek, Gazze Şeridi'ne yönelik ablukayı kaldırarak yeniden imarı garantileyecek ve esir takası sürecini tamamlayacak şekilde olumlu karşıladığı" belirtilmişti.

Hamas: Müzakereler devam ediyor

 

'İsrail ve Hamas ateşkesi 4 ay sürebilir' iddiası!

 

İbrahim Kalın, Hamas lideri Heniyye ile görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)