E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİsmail Kartal Fenerbahçe'de kalmak için tek şartını açıkladı---

İsmail Kartal Fenerbahçe'de kalmak için tek şartını açıkladı

İsmail Kartal Fenerbahçe'de kalmak için tek şartını açıkladı
14 Mayıs 2022 - 09:10 borsagundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, Kadıköy'deki son maçı öncesi taraftarlara veda teşekkür etti. Bundan sonrası için kararın yönetimde olduğunu belirten Kartal, "Eğer kalacaksam, ekibimle şu anki şartlarda devam etmek isterim" dedi


Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kadıköy'deki son maçı olan VavaCars Fatih Karagümrük karşılaşması öncesi taraftarlara seslenerek, "Veda zamanı geldi. Onlara şampiyonluk hediye etmek isterdim. Bana ve oyuncularıma gösterdikleri sevgi ve destek için onlara teşekkür ediyorum." dedi. İsmail Kartal ayrıca, "Bundan sonrası başkan ve yönetimin. Eğer kalacaksam, ekibimle birlikte şu anki şartlarda devam etmek isterim." diyerek açık kapı bıraktı.

Kadıköy'deki son maçına Fatih Karagümrük karşısında çıkmaya hazırlanan İsmail Kartal, bu mücadele öncesinde duygusal açıklamalarda bulundu.

Oyuncularının kendisine galibiyet sözü verdiğini dile getiren tecrübeli teknik direktör, "Biz, taraftarımız sayesinde mabedimizi yeniden yıkılmaz bir kale haline getirdik. Onların bize verdiği enerjiyle, yenilmesi zor denen takımları devirerek Şampiyonlar Ligi hedefimize her hafta bir adım daha yaklaştık. Tribünlerin özellikle derbilerde bana ve oyuncularımıza gösterdikleri sevgi, bizlerin başarıya giden yolunu aydınlattı" ifadelerini kullandı.

İSMAİL KARTAL: "EĞER KALACAKSAM..."

İsmail Kartal, "Tabii ki daha farklı olmasını, 12. adama şampiyonluk hediye etmeyi çok isterdik. Ancak göreve başladığım zaman bu yoldan bir hayli sapmıştık. Bu nedenle şampiyonluk bizim için ulaşılması çok zor bir hedefti. Her şeye rağmen taraftarı yeniden tribünlere çekebildiğimiz için mutluyum. Artık elveda deme zamanı. Onlara bol gollü, güzel bir galibiyetle veda etmeyi arzuluyorum. Fenerbahçe'nin bir evladı olarak onlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kartal, kalan iki maçın ardından sözleşmesinin sona ereceğini hatırlatarak, "Bundan sonrası başkan ve yönetimin. Eğer kalacaksam, ekibimle birlikte şu anki şartlarda devam etmek isterim" dedi.

Fenerbahçe'de geri sayım: Jorge Jesus'tan tek şart!

 

Ali Koç, İsmail Kartal'ı da kaybetmemek için son hamlesini yaptı!

 

İsmail Kartal: Antrenörlük hayatımın en formda günlerini yaşıyorum

 

Belli oldu: Fenerbahçe'de İsmail Kartal devam edecek mi?

 

Fenerbahçe’de İsmail Kartal'dan rest: İkinci adam olmam!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ15 Mayıs 2022 11:49

    Türkiye de bu dur futbol.sezon bitimine tüm takımlar başarısızlıklarının üstlerini örtmek için biraz makyaj yapalarlar aynen FB örneği gibi taraftarlarını uyuturlar gelecek sezon kaldıkları yerden devam ederler.

  • Mustafa Murat14 Mayıs 2022 22:24

    Ya yine hata yapıyor o kadar para vereceksiniz jesusa sonra nasıl göndericez diye uğraşacaksınız tazminatı verip göndereceksiniz.Bi şansı hak ediyor İsmail Hoca

  • Zileden Ali Apakhan 14 Mayıs 2022 21:16

    Ali Koç macera aramasın İsmail Kartal adam gibi adam hem katekterli hem başarılı hemde içimizden biri yabancıya veriyorlar milyon dolarları yok intibak süresi yok bilmem ne şampiyonluk umudu ertesi yıla İsmail Kartala ihanet etmeyin bu vebal sizi iflah etmez

  • Fenertaraftarı14 Mayıs 2022 20:55

    Mesut Özil i kadro dışı bıraktı kiralık olarak gönderilen Ozan Tufan i geri çağırıp onuda kadro dışı bıraktı bu adamdan olmaz arkadaşlar

  • Şaşkın14 Mayıs 2022 18:28

    Allah aşkına ismail kartaldan daha iyisinimi bulacak sınız

  • Tecrübe 14 Mayıs 2022 16:07

    Başkan bir defa akıllı ol devam et Kartalla gelen kim olursa olsun başarılı olamaz ilk yarı bitmeden kovarsın

  • uğur14 Mayıs 2022 10:44

    Bence de İsmail Kartal kalmalı,,Jesus boş adam.