E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriIşıklar'da çağrı fiyatı belli oldu---

Işıklar'da çağrı fiyatı belli oldu

Işıklar'da çağrı fiyatı belli oldu
17 Temmuz 2014 - 21:24 borsagundem.com

SPK Haftalık Bülteni'nde Işıklar Yatırım ile Işıklar Enerji'nin birleşmesi nedeniyle ayrılma hakkı fiyatı yer aldı

SPK Haftalık Bülteni yayımlandı. Bültene göre, Işıklar Enerji ve Işıklar Yatırım Holding'in birleşmesi nedeniyle diğer ortaklara ödenmesi gereken ayrılma hakkı fiyatı belirlendi. Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. için ayrılma hakkı 0.37 TL, Işıklar Yatırım Holding A.Ş. için ise ayrılma hakkı 0.47 TL olarak Kurul tarafıdnan belirlendi. 

Bunun yanısıra Işıklar Enerji ve Yapı Holding ise mevcut sermayesini 112.031.689 TL'den bedelli olarak 174.694.767 TL artırarak 286.726.456 TL'ye çıkardı.

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından Işıklar Yatırım Holding A.Ş.’nin aktif ve pasifinin bir bütün halinde devralınması suretiyle Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. bünyesinde gerçekleştirilecek birleşme işlemi kapsamında yapılacak olan sermaye artırımı tutarı, birleşme işleminin onaylanacağı genel kurul toplantısından sonra kullanılacak ayrılma hakkı tutarına bağlı olarak değişebilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)