E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşçi Partisi'nın adı değişti!---

İşçi Partisi'nın adı değişti!

İşçi Partisi'nın adı değişti!
15 Şubat 2015 - 18:17 borsagundem.com

İşçi Partisi (İP), Olağanüstü Kurultayı'nda parti ismini ve logosunu oy birliğiyle değiştirdi. Parti amblemi de yıldız etrafında buğday başağı oldu

'Milli Hükümet İçin Birlik' sloganıyla Ankara Arena'da toplanan kurultayda, İşçi Partisi ismini 'Vatan Partisi' ve parti logosunu değiştirme önerisini delegelerin onayına sundu. Yapılan oylamada, partinin ismi delegelerin oy birliğiyle Vatan Partisi, Parti logosu ise 'Yıldızın çevresine buğday başağı' olarak değiştirildi.

Bu arada, kurultaya katılanlar arasında yer alan siyasetçiler Hasan Kormazcan, Yaşar Okuyan, Milli Savunma eski Bakanı Barlas Doğu, Abdullah Öcalan'ı yargılayan Turgut Okyay, eski rektörler, eski emniyet mensupları ve askerlerden dikkat çeken isimler de Vatan Partisi’ne katıldı. Rozetleri takılan isimlerden bazıları kurultayda hitaplarda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tarafsız15 Şubat 2015 23:50

    Tencere dibin kara seninki benden kara.Beyler tek taraflı yorum yapmayalım.

  • sadık15 Şubat 2015 18:34

    yaşar okuyan ülkücü değil miydi,,komonistlerin içinde ne işi var.

  • DALKAVUKLAR,15 Şubat 2015 18:32

    ULAN SİZLERE OY VERECEĞİME GİDERDE AKP YE OYATARIM BUNDAN DAHA İYİDİR .

  • DALKAVUKLAR,15 Şubat 2015 18:32

    Bu parti aponun uzantısı seçimlerde zaten yüzde 10 barajını geçemeyeceksiniz oylar da akp ye gidecek zaten diğer partiler barajı geçemeyeceğinden hepside akp ye yalakalık yapıyorlar çıkarları için bu ülkeyi bitirmeye çalışıyorlar .zamanın da mağaralara gidipte aponun elini sıkan bu değilmiydi birde yaşar okuyan sizlerde bu ülkenin demekki düşmanlarısınız yazıklar olsun sizlere bu ülkeyi düşünen hiç yok.arşivleri raştırpta bir geriye bakın perinçek apoylan nasılda samimi fotoğraflarını görün ve ondan sonra karar verin.bir sürü kendini bilmeyenler topluluğu bir araya gelmiş sizden ne köy olur nede kasaba.