E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİş dünyasından 15 Temmuz mesajı---

İş dünyasından 15 Temmuz mesajı

İş dünyasından 15 Temmuz mesajı
15 Temmuz 2022 - 09:55 borsagundem.com

İş dünyası temsilcileri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla iş ardı ardına mesajlar paylaştı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla iş dünyası temsilcileri mesajlar paylaştı.

Paylaşılan mesajlarda, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından yaralarını hızla saran Türk ekonomisinin her geçen yıl yeni rekorlar kırdığı vurgulandı.

İş örgütleri ve sektör temsilcileri, 15 Temmuz'un yıl dönümünde yaptıkları açıklamalarda milli birlik ve beraberlik mesajları verdi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sözün özü15 Temmuz 2022 12:40

     Bizler kanımızla ,canımızla vatanı savunuruz....Birileri de bunu fırsat bilip malımızı paramızı toplarlar....... Sonuç Zengin malını bilir, bizde nal toplarız.....SOYGUNCULAR, DURMAK YOK YOLMAYA DEVAM......

  • Remzi15 Temmuz 2022 10:45

    Değişik isim ve kamuflajlarla göstermelik Atatürklü posterli okullarla hayatlarına gayet iyi devam ettikleri ve sap sağlam oldukları görüntüsü var 

  • KILIÇ15 Temmuz 2022 10:21

    kendini ülke degerlerinin üzerinde gören paşaların haysiyetsiz fetönün darbe kalkışmasına yönelmesi türkiyem için kara bir lekedir.

  • ALİ KODUŞ15 Temmuz 2022 10:53

    Ne fetösü kardeşim abd ve ab ülkeleri bu operesyonları yıllarca ülkemizde yapmışlardır.iktidara hep kendi adamlarını getirip hepsine kaç milyonlarca dolar da para ödemişlerdir darbe yapanların mazilerine bakın hepsi trilyonluklardır.